Hatim dua'sı yapacağım ♥️

Arkadaşlar 🥰
Kuran hatmimin bitmesine 11 sayfa kaldı, eğer dua isteyen varsa isim olarak dua etmek istiyorum eğer buradan yazamazsanız özelden mesaj atabilirsiniz Allah'ın izniyle bir iki güne bitmiş olacak duasını yapacağım ♥️
Rabbim kabul etsin inşallah Mükerrem benim adım bebek istiyorum şuan gecikme yaşıyorum korkudan elim teste gitmiyor duanız da yer almak isterim😌

Arkadaşlar 🥰
Kuran hatmimin bitmesine 11 sayfa kaldı, eğer dua isteyen varsa isim olarak dua etmek istiyorum eğer buradan yazamazsanız özelden mesaj atabilirsiniz Allah'ın izniyle bir iki güne bitmiş olacak duasını yapacağım ♥️
Merhaba Allah kabul etsin ismim Edanur Şuan hamileyim daha 7 haftalık. Bana da dua edermisib inşallah sağlıkla kucağıma alayım

Arkadaşlar 🥰
Allah hatmini kabul etsin canım inşallah 🙏bende 2 yıldır evliyim bebek istiyorum bana da dua eder misin adım Büşra ❤️

Arkadaşlar 🥰
Ne güzel bir kalbiniz var. Rabbim sizinde kalbinizden geçen dualarınızı kabul eylesin inşallah ❤🙏

Arkadaşlar 🥰
Allahım hatiminizi kabul etsin🤲
Ben kendim için deilde arkadaşım için talisman duanıza 7 yìldan fazladır hamilelik oluşmuyor. Onun içinde dua edermisiniz belki sizin duaniz hatimizni uyi gelir arkadasima🤲 ismi billur

Allahım hatiminizi kabul etsin🤲
Ben kendim için deilde arkadaşım için talisman duanıza 7 yìldan fazladır hamilelik oluşmuyor. Onun içinde dua edermisiniz belki sizin duaniz hatimizni uyi gelir arkadasima🤲 ismi billur
Aminn, inşallah Rabbim kabul eder güzel haberlerini alırız tez vakitte ismini duasını alıyorum şimdi canım🤲🏼🩷

Yaa ne güzel bir hayırdır bu böyle rabbim bu güzel düşüncenin mukafatini fazlasıyla versin sana duaların kabul olsun, Şule Erözkan dusuklerden sonra hamileyim sağlıcakla doğup hayırla büyümesinden başka duam yok, duanda yer verirsen çok mutlu olurum inşallah bende sana dua edeceğim, bu güzel düşüncen için Allah senden razı olsun ❣️

Arkadaşlar 🥰
Bana da dua eder misin çok ihtiyacım var ismim şükran Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah şimdiden

X