• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatay'da yaşayanlar bakabilir mi?

Trankobuskas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
61
6
36
Merhaba kızlar memurluk için il tercihi yapacağım düşündüğüm il hatay. Burada yaşayanlar veya burayı bilenler bana bilgi verebilirler mi?iskenderun,dörtyol, merkez,samandağ, kırıkhan veya reyhanlı seçenekleri var. Sosyal koşullar geçim olanakları,insanları,ulaşımı ne durumda? Suriyeliler söylendiği kadar çok mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba Antakya'da üniversite okudum. Kırıkhan 1 sene kamu kurumunda çalıştım. İskenderun ve Reyhanlı ve Samandağ'a gezmeye çok kez gittim. İskenderun ya da Antakya yani merkez kesinlikle ilk tercihiniz olmalı. Samandağdaki insanları çok sevmiştim. Küçük ve tatlı ama merkeze uzak. Kırıkhan ve Reyhanlı son tercihlerim olurdu. Hatta Reyhanlı en son olmalı bence :)

Antakyalıyım doğma büyüme ailemin kökeni Reyhanlı. Son tercihleriniz Reyhanlı ve Kırıkhan olsun Antakya merkez ve Samandağ ilk tercihleriniz olsun arkadaşın dediği gibi. Her yerde olduğu gibi iyisi kötüsü mutlaka vardır hakkınızda hayırlısı olsun ama ben memleketimi hiç bir şehirle kıyaslamam asla :KK68:

Bu arada özellikle Reyhanlı suriyeli istilasında resmen arapça tabelalar var heryerde.. yerel halk bundan çok şikayetçi giderseniz şahit olursunuz pek memnun oldukları söylenemez.

Back