• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatay'da Göğüs Büyütme Ameliyatı

Antakyada Defne hastanesi var doktoru da çok iyi diye duymuştum fiyat 3.500 herşey dahil.. gelişmeleri de paylaşırsan sevinirim hayırlı olsun şimdiden :)

arkadaşlar Adana'da olabilir ya lütfen yardımcı olunnn..

Canm merhaba bende adanada oldum erol kesiktasa tavsiye ederim ben cok memnunum kendisi esiyle birlikte calisiyorlar ve cook tatlilar ameliyatida acibadem ve Medline da yapiyorlar hangisini terch edersen iki hastanede cok guzel

Antakyada Defne hastanesi var doktoru da çok iyi diye duymuştum fiyat 3.500 herşey dahil.. gelişmeleri de paylaşırsan sevinirim hayırlı olsun şimdiden :)

Evet ama bilmiyorum, güvenilir mi :( Aslında gidip yine de bir görüşmek lazım ama bu hastanede benim bi arkdaşım yanlış iğne sonucu parmaklarını kaybetti. Aynı hastane olunca insan korkuyo yaa

Canm merhaba bende adanada oldum erol kesiktasa tavsiye ederim ben cok memnunum kendisi esiyle birlikte calisiyorlar ve cook tatlilar ameliyatida acibadem ve Medline da yapiyorlar hangisini terch edersen iki hastanede cok guzel

Önerin üzerine gidip görüşme yapıcam canım çok sağol yalnız ücret konusunda ortalama ne kadar aldığını söylebilir misin?

Önerin üzerine gidip görüşme yapıcam canım çok sağol yalnız ücret konusunda ortalama ne kadar aldığını söylebilir misin?
Canm kesnlkle gidip gorusmelisin ben yilbasindan once olmustum bana o zmnlar zam gelecgni soylemislerdi birilernden daha duymuştum zam gelmis sanirim 7 ay once 4.500 5.000 civariydi

kamelyaa sonuc ne oldu? memnun kaldın mı ya da baska bir yer buldun mu? önerebileceğin..

Back