assyrantas Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2014 548 520 8 Mart 2016 Konu Sahibi assyrantas #1 merhaba arkadaşlar. online fallardan çok sıkıldım Hatay'da ikamet ediyorum. burda iyi falcı var mı acaba bildiğiniz ?
merhaba arkadaşlar. online fallardan çok sıkıldım Hatay'da ikamet ediyorum. burda iyi falcı var mı acaba bildiğiniz ?
E esaz Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2014 5 1 28 Mayıs 2016 Konu Sahibi assyrantas #2 assyrantas .!.: merhaba arkadaşlar. online fallardan çok sıkıldım Hatay'da ikamet ediyorum. burda iyi falcı var mı acaba bildiğiniz ? Genişletmek için tıkla... selam bende hatayda yaşıyorum eğer bulabildiysen bir falcı yada hoca yardımcı olurmusunuz banada
assyrantas .!.: merhaba arkadaşlar. online fallardan çok sıkıldım Hatay'da ikamet ediyorum. burda iyi falcı var mı acaba bildiğiniz ? Genişletmek için tıkla... selam bende hatayda yaşıyorum eğer bulabildiysen bir falcı yada hoca yardımcı olurmusunuz banada
philly Guru Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2010 4.224 14.070 27 Mayıs 2020 Konu Sahibi assyrantas #3 Hatay'lı var mı aranızda? Bir falcı soracağım da .
M Melyblack Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2020 9 8 38 20 Aralık 2020 Konu Sahibi assyrantas #4 Bildiğim biri var numarasını verebilirim istersen ama hatay payasta