künefe,biberli/ıspanaklı ekmek, kebap,oruk,aşur ooooo uzar da gider liste
slmm kızlar... allahım hemşeri gördüm yaa ben iskenderundayım kızlar... bende hiç memleketlime rastlamadım sizleri görmek çok güzell... anatkyada okudm 2 sene orda kaldım.. bende şimdi iskenderundayım çalışıyorum
aramıza hosgeldin canım.biizde arada primmal alısveriş merkezine geliyoruz iskenderuna.nasılsın neler yapıyosun..nerede calısıyosun..evlimisin ww hadi anlat:)
slm kızlar bende antakya/iskenderunluyum.iskenderunda oturuyoruz.çokkk sevindim tubicik konuna:)
günaydın kızlarr...
canım evliyim ben bir şirkette muhasbeci olarak çalışıorum... 1 oğlum var... prime mall yakın oturuorum bende...
antakyada çok sık görüştüğüm arkadaşlarım var..
hatta hafta sonu ordaydım... çok güzel bir konu olmuş yaa
hosgeldin sekerim bende topiğimize katılmana cok sevindim:)hadi sende tanıt biraz kendini
öylemi ne güzel..benimde bir oglum var daha yeni bir yasına girdi cok yaramaz cok:)senin oglusun kac yasında..helebi biraz toparlanalım bizde kadınlar külübü olarak güzel bir bulusma yaparız..
benmde oğlum 1 temmuzda yaşına girecek.... evet çook yaramazlar... iice hareketlendii paşam...
her halleri ayrı bir tatlı... :82:
evde kim bakıyor canım bn bnmkini bakıcıya alıstırmaya calıstım asla istemedi onunla olunca hep aglıyor..sadece onunla degil bn ve babası dısında kimin yanında dursa aglıyor saatlerce taaki biz yanına gelene kadar.bi ara cıldırıcaktım cünkü kendime hiç vakit ayıramıyordum..ayyy seninki nasıl duruyor ne mutlu sana
buarada antakyaya geldiginde herzamn banada beklerim cık gel:)..altıyüz konutlarda oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?