• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatanelerde çalışabilmek için Taşeron firmalar(izmir)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben halkla ilişkiler son sınıfta okuyorum ve tıbbi sekreterlik eğitimi alıyorum eğitimim bitmek üzare hastanelerde kayıt elemanı olarak çalışmak istiyorum lütfen bilgisi olanlar yardım etsin bildiğiniz güvenilir teşoren şirketler var mı onlara bağlı çalışmayı düşünüyorum hastaneler torpil olmadan almıyor ama şirketlere bağlı çalışıp deneyim kazanabilirim.msjlarınızı bekliyorum..

arkadaşlar hiç yok mu aranızda yaa yardımcı olsun izmirden başvuru yapabileceğim taşeron şirketler.

merhaba..bende sen gibi bir düşünüyorum.. izmirde oturuyorum.. ama ne yapmak lazım bilmiyorum..torpilde yok.. taseron firmaları araştırıyorum ama bişey bulamadım henüz..sen ne yaptın

tıbbbı sekreterlık kursu nerde var ve ucretı ne kadar bılgı verır mısınız?

bnım koca calışıo ama istanbulda zor iş vazgeç cacık oluyo sen hıc dayanamzsın ..kaydirigubbakcemile

istanbulda anadolu yakasında hasta danışmanı olarak iş arıyorum arkdaslr yardımcı olcak biri varmı ön lisans mezunuyum

Back