Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketHatalıysam ara diye yazan araçların üzerinde yazan numaraları hiç aradınız mı ?
Hatalarini gorursem ararim kardesim. Su ana kadar sorunum olmadi o tur arabalarda.
Gecenlerde bir araba, firma arabasiydi sanirim, onumde seyrediyor. Ama adam o kada uyuz kullaniyor ki, ne sinyal ne birsey, sinir oldum. Arabaya iyice baktim yaziyor mu boyle birsey diye ama yazmiyordu numara, yazsaydi arayip bir guzel sovecektim!
ben hiç aramadım ama yıllar önce özel bir firmada çalışırken beni arayıp şikayet etmişlerdi hızlı gidiyorum diye :) uyarı almıştım.. arayan bi yakalasaydım ama saçını başını yolardım kesin
Çok aradım hatta numara yoksa polisi aradım yine hatalı hareket yapan göreyim yine ararım. Hatta en son annem yazık arama işinden olur dedi ama Allah korusun bu sefer sıyırdı geçti ya bir dahakine? Taşıdığı onca insana yazık değilmi deyince o da hak verdi.