- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
her gün bundan bahsediyordu alalım ödeyelim bitsin diye ben de dayanamadım artıkBende şu kısmı anlamadım ... daha söz nişan yok ama neden acele ettiniz beyaz eşyalar için ... herşey yapılır planlanır düğün günü belirlenir ev belirlenir diğer eşyalar ile eş zamanlı alınırdı ... yine siz alsaydınız da şu an erken değil mi
Para lafı yapmak çok zor bir şey anlıyorum ama bir söyle bakalım, yok soğuk davranmıyorum sana öyle gelmiş soğuk değilim gerginim sadece, kredi taksit günü geldi fln de bakalım.Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm.
Şimdi ben napıcam kafayı yicem neden soğuksun deyip duruyor söyleyemiyorum da
yok bir şey dedikçe daha çok sinirleniyor
Biraz daha beklicem bakalım sonra kendimi toparlayıp konuşucam amacı nePara lafı yapmak çok zor bir şey anlıyorum ama bir söyle bakalım, yok soğuk davranmıyorum sana öyle gelmiş soğuk değilim gerginim sadece, kredi taksit günü geldi fln de bakalım.
Evet galiba onun için yaptı gibi geldi
benim gibi bir sevgilisi olduğu için gurur duyuyormuş öyle dedi
evet alıyordum her ay o da bana sonra bana dedi ki hediye alırken birbirimiz çeyiz için bir şey alalım hem sen çeyizini tamamlaSiz arada hediye alıyor musunuz erkek arkadaşınıza?
Alışkanlık ... su içmezsen susuzluktan ölürsün ..O zaman neden nefes alamayacak gibi oluyorum
valla çok büyüttüm hiç aklımdan çıkmıyor sürekli düşünüyorumAynı durum bendede oldu. Herşeyi benim hatırlatmam gerekiyor hatırlatmakta işime gelmiyor para istemiş gibi oluyorum. O yüzden çoğu şeyimi ben alıyorum. Ama aklına gelse mutlaka alır yada para verir. Dalgınlıktan bence. Bunu büyütmemelisin cimri olmadığı sürece sıkıntı yaşamazsın bu konuda
Bilmiyorum artık onunla konuşunca mutlu olduğumu hissetmiyorum,sadece görünce mutlu oluyorumAlışkanlık ... su içmezsen susuzluktan ölürsün ..
Mecbur mu hissediyorsun acaba ?
Haklısınız bakın hala mı aklına gelmedi anlamıyorum ses yokHayatımm beyaz eşyalarımızın cici faturası geldi de.
Sevgilimcim ilerde senin kirli çoraplarını önüne atacağın makinenin ödeme günü geldi de.
Siz bide evlenmeyi düşünüyorsunuz açık açık konuşabilmelisin.
Adama taksit günü geldi diyemiyorsun ama ne halin varsa gör diyebiliyorsun :)
Cevabın "evet" gibi .. mutluluk getirmez bu ilişkinin sonu ..Bilmiyorum artık onunla konuşunca mutlu olduğumu hissetmiyorum,sadece görünce mutlu oluyorum