Hatalı mıyım sizce,canım çok sıkkın

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.333
3.990
İşin garibi artık ilişkilerimi etrafımdakilere anlatmama kararımdan dolayı kimseye anlatamıyorum.
Lütfen empati yöntemi ile gerçek yorumlar yapın.
Düşünmekten kafayı yicem.
Evlenme kararı aldığım erkek arkadaşımla bugün ona soğuk davranmam yüzünden tartıştık ve sanırım ayrıldık.
Bana karşı aşırı ilgili,bensiz hiçbir şey yapmayan, her şeyini sadece benimle paylaşan,hiçbir özel günü atlamayan, sürekli iltifat eden, en çirkin olduğumu düşündüğüm gün bile çok güzel olmuşsun diyerek beni mutlu eden birisi kendisi.
Aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Onu gerçekten sevip sevmediğimi ben de bilmiyorum ama ciddi ciddi evlenmeyi istiyordum
Aklımda yokken her gün evlilikten bahsederek aklıma soktu kendisi
Ailemle tanıştı ben ailesiyle tanıştım
Beyaz eşyaları benim almam gerekiyordu ona kesinlikle bana yardım et demedim.Kendime bir ödeme planı hazırlayarak zamanı geldiğinde alacaktım.
Her gün beyaz eşyaları alalım ben de destek olacağım dediği için gittik aldık.
Ben kredi çektim ama beni aşan bir taksitti beraber ödeyeceğiz dedi.
taksit geçeli 3 gün oldu taksit günü gelmeden 3-4 kere sordu taksit günü geldi geçti sormadı.
Dişlerimi yaptıracağım ben de ödeyeceğim diyor taksitler çabuk bitsin diyor.
Yahu ben senden para istemiyorum ne diye karıştırıyorsun
Şunu alacağım sana şöyle yapacağız.
İstediğin yüzük ne kadar fiyatlı olursa olsun alıcam yeter ki senin istediğin olsun, hep böyle
Ben ondan vallahi para beklemiyorum, ama böyle söyleyip de sonradan kenara çekilmesi soğuttu beni
Sinir oldum kaç gündür
ben soğudum mu sıcak olamıyorum o da bana soğuk davranma diyor sürekli
geçenlerde de palto aldım kendime bana da alalım dedi beğen dedi
kendin beğen al dedim yok illa sen beğen al dedi parasını veririm neyse aldım gene yok
parasını da geçtim niye öderim diyorsun
cimri olsa dışarda asla hesap ödetmiyor
çeyiz alıyorum diye 2 ay önce 500 tl gönderdi geçenlerde bir bardak takımı beğendim 150 tl gönderdi
e bunlar da var
kafam çok karıştı
maaş kartım evlenince sen de duracak diyor
şimdi ben neye inanacağımı şaşırdım
soğuk davranma senden başka kimsem yok dedi ben de sıcak olamıyorum bir türlü
üzülüyor ama ne yapabilirim bilmiyorum
atıp tutan biri mi diye düşüne düşüne soğuttum kendimi galiba

Bunu da kız arkadaşım hediye aldı bana mı demek istiyor acaba ele gün?

Cocugu sevmiyorsun
Olaylar seni buraya getirmiş ama doğrusu onu istemiyorsun

Hepimiz ilgi alaka bekliyoruz ama bu bile dozunda güzel.Abartılı ilgi alaka insanı boğabiliyor seni anladım ben.Bunu karşı tarafa söylemek de çok zor yanlış anlayıp sevmediğini onu istediğini düşünebilir.Zor bir durum.Kendisinin para teklif edip sonra hiç bir şey dememesi garip acaba sorduğu zaman mı direk alsaydın parayı.Ilerde maaş kartının sende durmasına izin verme benve

Acaba unutuyor olabilirmi?
Ama böyle insanlar oldukça fazla gercekten atıyor da olabilir
Peki neden açık açık sormuyorsun böyle derken ortada bişey yok bence hiç kendini atma onu yapalım bunu yapalım diye söyleyebilirsin bakalım ne dicek .

ya desem kredi taksiti var şimdi gönderir ama ben demeden yapsın istiyorum
rica etmek istemiyorum

desem şimdi gönderir ona eminim ama neden kendi düşünmüyor

desem şimdi gönderir ona eminim ama neden kendi düşünmüyor

İş güç ne sevgilinin ? Yoğunluktan unutuyordur belkide dediğim gibi inan bir vitamin eksikliği kansızlık bile nekadar unutkanlık yapıyor belkide öyle bişey olamaz mı bende varda kendimden biliyorum

Ödeme planını ona göre yapma.

İş güç ne sevgilinin ? Yoğunluktan unutuyordur belkide dediğim gibi inan bir vitamin eksikliği kansızlık bile nekadar unutkanlık yapıyor belkide öyle bişey olamaz mı bende varda kendimden biliyorum
Evet biliyorum çok yoğun çalışıyor zaten görüyorum da nasıl çalıştığını ama ne bileyim ya abartıyor muyum
zaten benimle arası soğuk olunca hiçbir şey yapmaz spora gidiyordu onu da bırakmış
benim seni sevdiğim kadar, düşündüğüm kadar düşünmeyeceksen bitsin artık acı çekmek istemiyorum dedi ben de ne halin varsa gör dedim :/

Ee ozaman kendine dert mi arıyorsun bacım ?
Adam belliki yorgun sen hatirlatmayinca unutuyor demekki sende hatırlat yada hiç bişeye karıştırma onu sorarsa ben sana hatırlatmak istemiyorum dersin soğuk davranmak çözüm değil ne demişler insanlar konuşa konuşa

Yani bana biraz ağız yapıyor gibi geldi . Ilk başta göz boyamak için Konuşuyor lafa gelince sonrasında iş icraata gelince çekiliyor işte .
Ben öyle anladım .

Yani bana biraz ağız yapıyor gibi geldi . Ilk başta göz boyamak için Konuşuyor lafa gelince sonrasında iş icraata gelince çekiliyor işte .
Ben öyle anladım .

Ama bu bey istediği zamanlarda hatırlattığı zaman gonderiyormus öyle olsa ozamanda yan cizmezmiydi çünkü bu tipler insana günahını vermez

Ama bu bey istediği zamanlarda hatırlattığı zaman gonderiyormus öyle olsa ozamanda yan cizmezmiydi çünkü bu tipler insana günahını vermez
Ama istediği ufak şeylerse mesela 150 TL gibi o zaman verir . Taksit Parasını ödemek istememiş olabilir . Yine de sadece konu sahibinin anlattığı kadarından yorumluyorum

Ama istediği ufak şeylerse mesela 150 TL gibi o zaman verir . Taksit Parasını ödemek istememiş olabilir . Yine de sadece konu sahibinin anlattığı kadarından yorumluyorum

Yani, konu sahibi desem tık gönderir diynce aklıma unutuyor olabilirmi acaba diye bir soru oluştu bendede tabiki herşey olabilir bu devirde insanların mayası bozuldu iyicene

İyi de siz evleneceksiniz müşterek eşyalar alınmaya başlanmış, adam yeri gelmiş direk havale yapmış. Evlenince cüzdan bir oluyor hesap bir oluyor ben aldım o bunu dedi dediğinden öyle tuttu olmuyor ki.
Açıkça konuşabilmelisin bugün ödeme günü bana biraz destek çıkar mısın sen öyle diyince kendimi ayarladım diye. Beklenti süründürür. Konuşacaksııııın

Yani, konu sahibi desem tık gönderir diynce aklıma unutuyor olabilirmi acaba diye bir soru oluştu bendede tabiki herşey olabilir bu devirde insanların mayası bozuldu iyicene
Ben olsam konu sahibinin yerinde hatırlatırdım . Unuttun galiba taksit vardı vs diye ya da laf Arasında söylerdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…