Hatalı karın ultrason çekimi ve sonuç

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.570
926
Arkadaşlar karın ultrasonu (tüm batın ) veya diğer ultrason çekimleri düzgün yapılmadığında hatalı sonuç verebiliyor.Bu nedenle konu ne olursa olsun , tek bir ultrasonla yetinmeyin .Biz bu durumu yaşadık ve rezil bir doktorun kurbanı olacaktık .Çünkü karın ultrasonları aç karnına ve idrara sıkışık durumda yapılmalıymış.Ultrasonu çeken kişi bizi bu konuda bilgilendirmedi ve organlar henüz sindirim aşamasındayken ultrason çektiği için sonuç hatalı oldu.Ama ne hata !!!!!!!!! Rezil bir doktorun bilgisizliği mi yoksa sadistçe düşünceleri mi bilemiyeceğim .Zaten hastaneye gerekli şikayeti yaptım .Daha sonra farklı iki ayrı hastanede iki ultrason daha çektirdik .Sonuçlar tertemizdi .Bana bu sıkıntıları yaşatan kendine doktor diyen insan müsveddesini Allaha havale ediyorum .Benim canın ciğerme biricik evladıma ve bana yaşattıklarının bin katını yaşamasını yüce Allahtan diliyorum.
Ultrason çektirirken mutlak aç karnına ve idrara sıkışık olmanız gerektiğini unutmayın .Ve tek bir ultrasonla yetinmeyin. Hepinize sağlıklı ve mutlu günler arkadaşlar.

öncelikle sonucların temiz cıkmasına çok sevindim canım
.
eee böyle çokları var,biz insanları kobay olarak kullanıp kendi deneyimlerine bir yenisini ekliyorlar.iyi veya kötü şekilde.allah böylelerinden uzak tutsun hepimizi.

çok gecmiş olsun .güzel kızımız yok yere bir sürü ilaç da kullandı..inşallah bundan sonra hiç bir şekilde düşürmez oralara.:Saruboceq:

doğum dr. larıda idrarla sıkışık ultrasyon isterler halbuki.bu kişi nasıl bu kadar bilincsiz olabilmiş hyaret doğrusu..:eek:klava:eek:haoldumsmile

of canım benimde başım doktorumla derte:uhm:
sana koçaman gecmiş olsuna.s.
senin sanşsın varmış başka doktora gitmişin bizim burda iki tene kadın doğum doktoru var rezil oldummm yaaa:a015:

canim rabbim yardicin olmus gercekte inanamiyorum biz kendimizi hayatimizi emanet ediyoruz bunlara doktorlarada güvenmeyeceksek kime güvenecegiz neyse bir sey olmadigina cok sevindim bitanem gecmisler olsunopuyorumnanaktan

Canlarım hepiniz çok sağolun .Allaha şükür her şey iyi ama bende psikoloji çok bozuldu .ıki ayrı hastanede kızıma ultrason çektirdim .Her iki doktorda hiçbirşey olmadığını söylediler.Hatta bir tanesi beni ikna etmek için hem idrar varken hem idrarsız ultrason çekti .Çok şükür her şey normal .Gel gör ki ben bir travma yaşıyorum .Sürekli kalbim sıkışıyor, 4 kilo verdim uyuyamıyorum.Eşim kızıyor , kızım " anneciğim bak bir şeyim yok" diyor .Ama ben sapıtmış vaziyetteyim .Bu ultrason kesinlikle aç karnına olmalıymış.Yoksa hata verebilirmiş.Zaten ikna olmadığım için ilk ultrasondan sonra iki ayrı yerde daha çektirdim.Aslında ilk ultrason sonuçlarını gören uzman doktorlar bile sonuçların klinik bulgu ve tahlillerle bağdaşmadığını söylemişlerdi.Çünkü kan , idrar ,gaita , röntgen her şey normaldi .Ama cahil ve ilgisiz bir ultrason doktorunun kurbanı olacaktık.Kimbilir daha kimlerin canı bu hatalar yüzünden yanıp , dünyaları kararıyordur.Şu günler hayırlısıyla bir geçse ,normale bir dönsem.....:KK43:(

X