- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Niye ki bende 7 yıl çıktıktan sonra evlendim hemde küçük değildim 32de evlendim düşün
Allah uzun mutlu bir ömür versin inşallah.. Ben bu aralar çoğu şeyi kızımla ilişkilendirdiğimden bana çok uzun bir süre gibi geldi. Yedi yıl sonra kızım okula başlayacak benimUzun evet cok şükür daha uzun yllarimiz birlikte olsun iinşallah :)
Allah uzun mutlu bir ömür versin inşallah.. Ben bu aralar çoğu şeyi kızımla ilişkilendirdiğimden bana çok uzun bir süre gibi geldi. Yedi yıl sonra kızım okula başlayacak benimneler sığdırılır o yedi yıla bir dönem resmen
konuşurken konu konuyu açar ben de kaza geçirmiştim falan der hala izi duruyor geçmedi der.baban sorun etmez böylelikle.
Çok hoş canım hemde rahat benimki pek sevmiyor bu tarz genelde spor giyiniyor klasikte seviyor ama onuda ben sevmiyorum diye giymiyor :)Iste benim tarzim. Esimi bu tarz giydiriyorum
Jilet izi hiç görmediniz galibaçok basit kedi tırmaladı diyin bu da dert mi
Merhaba arkadaslar,
Sevgilimi yakin zamanda ailemle tanistirmak istiyorum. Aile olarak yakiniz, anne babalarimizin ortak bir çevresi var. Kendileri tanismiyor. biz de 7 yılı bitirdik cok şükür..
Zor kolay güzel pek çok vakit geçirdik. Bu yedi yıl içinde bizi yipratan seyler elbette oldu.
özellikle onun sehir dışında üniversite okumaya gittiginde birbirimize karşı karşılıklı yaptigimiz hatalar idi. Tam anlayamadik o sıralar birbirimizi ve birbirimize destek olmak yerine tek tarafli baktık yasadiklarimiza..
o dönem icerisinde kolunu jilet ile kesmis ve ben ilk gördüğümde aylar gecmisti. Ona rağmen izi belirgindi. Cok kızdım cok üzüldüm ancak kendiside kocaman bir hata olduğunu ruh halinin iyi olmadigini söyledi. Seneler gecti o izler ikimizin de icinde acı..
ancak şimdi sorun su ki ben durumu bildiğim icin kabullendim ancak babamlarla tanıştıktan sonra o kolu gorduklerinde ne tepki verecekleri..
Sadece iki kesik var ama tisortün kolunun tam bittigi yerde..sirf bu yüzden kisa ertelemeyi bile dusundum :/ sanki kaza gecirmis gibi duruyor yine de babam asiri dikkat eder öyle seylere..
nasil bir yol izlemeliyiz..
benim kedi zamanında bi kaç kere atlıcam diye tırnağını takmıştı şuan jilet izi gibi millet yanlış anlıyor ki benden beteri olanlar gördüm 12 15 dikiş atılmış kollarınaJilet izi hiç görmediniz galibakedi tırmalamadıyla hiç alakası yok derin izler
hadi babanı aileni kandırdın kendini neden kandırıyorsun ? bu adamın kafa gitmiş kendine zarar veren insan yarın öbür gün sana sinirlendiğinde ne olacak ? kadın cinayetleri boşuna mı oluyor ?Merhaba arkadaslar,
Sevgilimi yakin zamanda ailemle tanistirmak istiyorum. Aile olarak yakiniz, anne babalarimizin ortak bir çevresi var. Kendileri tanismiyor. biz de 7 yılı bitirdik cok şükür..
Zor kolay güzel pek çok vakit geçirdik. Bu yedi yıl içinde bizi yipratan seyler elbette oldu.
özellikle onun sehir dışında üniversite okumaya gittiginde birbirimize karşı karşılıklı yaptigimiz hatalar idi. Tam anlayamadik o sıralar birbirimizi ve birbirimize destek olmak yerine tek tarafli baktık yasadiklarimiza..
o dönem icerisinde kolunu jilet ile kesmis ve ben ilk gördüğümde aylar gecmisti. Ona rağmen izi belirgindi. Cok kızdım cok üzüldüm ancak kendiside kocaman bir hata olduğunu ruh halinin iyi olmadigini söyledi. Seneler gecti o izler ikimizin de icinde acı..
ancak şimdi sorun su ki ben durumu bildiğim icin kabullendim ancak babamlarla tanıştıktan sonra o kolu gorduklerinde ne tepki verecekleri..
Sadece iki kesik var ama tisortün kolunun tam bittigi yerde..sirf bu yüzden kisa ertelemeyi bile dusundum :/ sanki kaza gecirmis gibi duruyor yine de babam asiri dikkat eder öyle seylere..
nasil bir yol izlemeliyiz..
çok basit kedi tırmaladı diyin bu da dert mi
arkadaşım bence böyle yollara girme
7 yıl da olsa aileden böyle şeyleri saklamayı hiç doğru bulmuyorum ben
kabullenmezlerse ve birbirinizi seviyorsanız gönülleri olana kadar direnirsiniz
fakat üstünden kaç yıl geçerse geçsin, insanın kendisini jiletle kesmesi ruh sağlığının bozukluğunun işaretidir!
evlilik, sevgililiğe benzemez!
dün kendine yaptıkları, evlenince sana yapacaklarının göstergesi olabilir!
şimdi diyorsun ki asla! geçmişte kaldı, asla yapmaz!
tedavi oldu mu?
bir insanın kendisini kesebilmesi, "ikimizin de içinde acıdır" deyip geçilebilecek birşey değil!
ailenden bunu saklaman bence senin açından çok yanlış olur
benim kızım böyle birşeyi benden saklasa...düşünemiyorum bile
ailen seni yolda bulmadı!
bence yaptığın yanlış!
en mantıklısı bu sanırımkaza gecirdim cam kesti diyebilirsiniz. bisikletten dustum tel kesti diyebilirsiniz. en buyuk derdiniz bu olsun. benimde omzumda var kuzenimle oynarken cam kapiya abanmistim. kimse de inanmiyor. ben de artik muslum dinleyip kendimi kesiyorum diyorum ahahahhaha