hatalar

Niye ki bende 7 yıl çıktıktan sonra evlendim hemde küçük değildim 32de evlendim düşün

Uzun evet cok şükür daha uzun yllarimiz birlikte olsun iinşallah :)
Allah uzun mutlu bir ömür versin inşallah.. Ben bu aralar çoğu şeyi kızımla ilişkilendirdiğimden bana çok uzun bir süre gibi geldi. Yedi yıl sonra kızım okula başlayacak benim neler sığdırılır o yedi yıla bir dönem resmen

Bizde ikimizde once liseyi sonra üniversiteyi bitirip issiz kaldik birlikte kisa bir sure degil asla katna :)

bence olduğu gibi olsun

şu videoda da çocuk kızın babasıyla tanışmaya giderken dövmelerini gizleyecekken vazgeçip kendisi oluyor
eşimin de kolunda var o izlerden hatta dövmesi de var ama saklamak için extra çaba sarf etmedi

ama yorumlarını okudum baban önyargılı olabilecek biriyse o gün göstermesin ya
ama yalan da söylemesin
sonraki zamanlarda görürse küçük bi kaza deyip geçsin bari
az önceki mesajımda "extra" yazmışım ekstra yazacağıma kendimi kınadım şu an.
mutluluklar dilerim 7 seneyi atlatmışsınız bunu da halledersiniz

arkadaşım bence böyle yollara girme
7 yıl da olsa aileden böyle şeyleri saklamayı hiç doğru bulmuyorum ben
kabullenmezlerse ve birbirinizi seviyorsanız gönülleri olana kadar direnirsiniz
fakat üstünden kaç yıl geçerse geçsin, insanın kendisini jiletle kesmesi ruh sağlığının bozukluğunun işaretidir!
evlilik, sevgililiğe benzemez!
dün kendine yaptıkları, evlenince sana yapacaklarının göstergesi olabilir!
şimdi diyorsun ki asla! geçmişte kaldı, asla yapmaz!
tedavi oldu mu?
bir insanın kendisini kesebilmesi, "ikimizin de içinde acıdır" deyip geçilebilecek birşey değil!
ailenden bunu saklaman bence senin açından çok yanlış olur
benim kızım böyle birşeyi benden saklasa...düşünemiyorum bile
ailen seni yolda bulmadı!
bence yaptığın yanlış!

Motorsiklet kazası desin.Net :))))))) Benim erkek arkadaşım ağır bi motorsiklet kazası geçirmiş biz tanışmadan önce.Uzun süre baya pipetle filan çorba içirmişler.Kolları sırtı kesik içinde.Jilet gibi.İlk gördüğümde ulan acaba psikopatmı dedim ama sonra annesinden filanda öğrendim.Zaten kuzeniyle birlikte yaptıkları için aynı izler kuzenindede var.Ve kesinlikle kesik izi gibi duruyor.bikaç çizik varsa sadece küçük bi kazaymış gibi anlatın.Mesela sadece kolu kırılmış gibi olabilir.Onun dışındada zaten tanışmaya gelirken damat adayı tişört mişört giyemez yani o ne rahatlık.Gömlek giymeli o yüzden.Ama ilerleyen zamanlarda görünme ihtimali için söyledim ben.İşinize yarar :)

Jilet izi hiç görmediniz galiba kedi tırmalamadıyla hiç alakası yok derin izler
benim kedi zamanında bi kaç kere atlıcam diye tırnağını takmıştı şuan jilet izi gibi millet yanlış anlıyor ki benden beteri olanlar gördüm 12 15 dikiş atılmış kollarına

Ben öyle jilet izi görsem kız vermem net.
Ama sonradan da görsem kızıma çok alınır kızarım soylemedi diye.damatla da aram bozulur güvenmem .
Bence isterken göstermesin uzun kol filan.sonra babanın yanına gidip erkek erkeğe anlatsın böyle bir hatam oldu yıllar önce. Size yalan söyleyemem diye.bence o şekilde olursa hem puan kazanır hem Yalanla yaşamamis olursunuz.

hadi babanı aileni kandırdın kendini neden kandırıyorsun ? bu adamın kafa gitmiş kendine zarar veren insan yarın öbür gün sana sinirlendiğinde ne olacak ? kadın cinayetleri boşuna mı oluyor ? ayrıca yalan dolanla başlayan evlilik hayır mı getirir babanızın karşısına çıkaramıyorsunuz adamı eşiniz mi olacak bir de

Haklisniz bu soylediklerinizi cok düşündüm, cok cikar yol aradim.
O dönem yaşadığı seylerden dolayi terapi aldi cok şükür atlattik gercekten..
ben de terapi aldim istişare ettim terapistimle.. o da aileme söylememizin daha dogru olabilecegini söyledi ancak babam kesinlikle müsaade etmez bilse
bende kizim olsa istemezdim böyle bir sey yasasin diye ancak.. diyemeyiz..

en mantıklısı bu sanırım

Ay milletin derdine bak yahu adam aşkından kolunu jiletliyor babası gorecek diye dert ediyor:)
Uzun giyilir yani ne var ki.. Sorun mu bu?

benim esim asci bucak yuzunden kolunda bir duru kesik oluyordu kimse jiletvi demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…