hatalar

Niye ki bende 7 yıl çıktıktan sonra evlendim hemde küçük değildim 32de evlendim düşün :KK53:

Uzun evet cok şükür daha uzun yllarimiz birlikte olsun iinşallah :)
Allah uzun mutlu bir ömür versin inşallah.. Ben bu aralar çoğu şeyi kızımla ilişkilendirdiğimden bana çok uzun bir süre gibi geldi. Yedi yıl sonra kızım okula başlayacak benim :KK55:neler sığdırılır o yedi yıla bir dönem resmen :KK51:

Allah uzun mutlu bir ömür versin inşallah.. Ben bu aralar çoğu şeyi kızımla ilişkilendirdiğimden bana çok uzun bir süre gibi geldi. Yedi yıl sonra kızım okula başlayacak benim :KK55:neler sığdırılır o yedi yıla bir dönem resmen :KK51:

Bizde ikimizde once liseyi sonra üniversiteyi bitirip issiz kaldik birlikte kisa bir sure degil asla katna :)

bence olduğu gibi olsun

şu videoda da çocuk kızın babasıyla tanışmaya giderken dövmelerini gizleyecekken vazgeçip kendisi oluyor
eşimin de kolunda var o izlerden hatta dövmesi de var ama saklamak için extra çaba sarf etmedi

ama yorumlarını okudum baban önyargılı olabilecek biriyse o gün göstermesin ya
ama yalan da söylemesin
sonraki zamanlarda görürse küçük bi kaza deyip geçsin bari
az önceki mesajımda "extra" yazmışım ekstra yazacağıma kendimi kınadım şu an.
mutluluklar dilerim 7 seneyi atlatmışsınız bunu da halledersiniz

Merhaba arkadaslar,
Sevgilimi yakin zamanda ailemle tanistirmak istiyorum. Aile olarak yakiniz, anne babalarimizin ortak bir çevresi var. Kendileri tanismiyor. biz de 7 yılı bitirdik cok şükür..
Zor kolay güzel pek çok vakit geçirdik. Bu yedi yıl içinde bizi yipratan seyler elbette oldu.
özellikle onun sehir dışında üniversite okumaya gittiginde birbirimize karşı karşılıklı yaptigimiz hatalar idi. Tam anlayamadik o sıralar birbirimizi ve birbirimize destek olmak yerine tek tarafli baktık yasadiklarimiza..
o dönem icerisinde kolunu jilet ile kesmis ve ben ilk gördüğümde aylar gecmisti. Ona rağmen izi belirgindi. Cok kızdım cok üzüldüm ancak kendiside kocaman bir hata olduğunu ruh halinin iyi olmadigini söyledi. Seneler gecti o izler ikimizin de icinde acı..
ancak şimdi sorun su ki ben durumu bildiğim icin kabullendim ancak babamlarla tanıştıktan sonra o kolu gorduklerinde ne tepki verecekleri..
Sadece iki kesik var ama tisortün kolunun tam bittigi yerde..sirf bu yüzden kisa ertelemeyi bile dusundum :/ sanki kaza gecirmis gibi duruyor yine de babam asiri dikkat eder öyle seylere..
nasil bir yol izlemeliyiz..

arkadaşım bence böyle yollara girme
7 yıl da olsa aileden böyle şeyleri saklamayı hiç doğru bulmuyorum ben
kabullenmezlerse ve birbirinizi seviyorsanız gönülleri olana kadar direnirsiniz
fakat üstünden kaç yıl geçerse geçsin, insanın kendisini jiletle kesmesi ruh sağlığının bozukluğunun işaretidir!
evlilik, sevgililiğe benzemez!
dün kendine yaptıkları, evlenince sana yapacaklarının göstergesi olabilir!
şimdi diyorsun ki asla! geçmişte kaldı, asla yapmaz!
tedavi oldu mu?
bir insanın kendisini kesebilmesi, "ikimizin de içinde acıdır" deyip geçilebilecek birşey değil!
ailenden bunu saklaman bence senin açından çok yanlış olur
benim kızım böyle birşeyi benden saklasa...düşünemiyorum bile
ailen seni yolda bulmadı!
bence yaptığın yanlış!

Motorsiklet kazası desin.Net :))))))) Benim erkek arkadaşım ağır bi motorsiklet kazası geçirmiş biz tanışmadan önce.Uzun süre baya pipetle filan çorba içirmişler.Kolları sırtı kesik içinde.Jilet gibi.İlk gördüğümde ulan acaba psikopatmı dedim ama sonra annesinden filanda öğrendim.Zaten kuzeniyle birlikte yaptıkları için aynı izler kuzenindede var.Ve kesinlikle kesik izi gibi duruyor.bikaç çizik varsa sadece küçük bi kazaymış gibi anlatın.Mesela sadece kolu kırılmış gibi olabilir.Onun dışındada zaten tanışmaya gelirken damat adayı tişört mişört giyemez yani o ne rahatlık.Gömlek giymeli o yüzden.Ama ilerleyen zamanlarda görünme ihtimali için söyledim ben.İşinize yarar :)

Ben öyle jilet izi görsem kız vermem net.
Ama sonradan da görsem kızıma çok alınır kızarım soylemedi diye.damatla da aram bozulur güvenmem .
Bence isterken göstermesin uzun kol filan.sonra babanın yanına gidip erkek erkeğe anlatsın böyle bir hatam oldu yıllar önce. Size yalan söyleyemem diye.bence o şekilde olursa hem puan kazanır hem Yalanla yaşamamis olursunuz.

Merhaba arkadaslar,
Sevgilimi yakin zamanda ailemle tanistirmak istiyorum. Aile olarak yakiniz, anne babalarimizin ortak bir çevresi var. Kendileri tanismiyor. biz de 7 yılı bitirdik cok şükür..
Zor kolay güzel pek çok vakit geçirdik. Bu yedi yıl içinde bizi yipratan seyler elbette oldu.
özellikle onun sehir dışında üniversite okumaya gittiginde birbirimize karşı karşılıklı yaptigimiz hatalar idi. Tam anlayamadik o sıralar birbirimizi ve birbirimize destek olmak yerine tek tarafli baktık yasadiklarimiza..
o dönem icerisinde kolunu jilet ile kesmis ve ben ilk gördüğümde aylar gecmisti. Ona rağmen izi belirgindi. Cok kızdım cok üzüldüm ancak kendiside kocaman bir hata olduğunu ruh halinin iyi olmadigini söyledi. Seneler gecti o izler ikimizin de icinde acı..
ancak şimdi sorun su ki ben durumu bildiğim icin kabullendim ancak babamlarla tanıştıktan sonra o kolu gorduklerinde ne tepki verecekleri..
Sadece iki kesik var ama tisortün kolunun tam bittigi yerde..sirf bu yüzden kisa ertelemeyi bile dusundum :/ sanki kaza gecirmis gibi duruyor yine de babam asiri dikkat eder öyle seylere..
nasil bir yol izlemeliyiz..
hadi babanı aileni kandırdın kendini neden kandırıyorsun ? bu adamın kafa gitmiş kendine zarar veren insan yarın öbür gün sana sinirlendiğinde ne olacak ? kadın cinayetleri boşuna mı oluyor ? :KK14: ayrıca yalan dolanla başlayan evlilik hayır mı getirir babanızın karşısına çıkaramıyorsunuz adamı eşiniz mi olacak bir de

arkadaşım bence böyle yollara girme
7 yıl da olsa aileden böyle şeyleri saklamayı hiç doğru bulmuyorum ben
kabullenmezlerse ve birbirinizi seviyorsanız gönülleri olana kadar direnirsiniz
fakat üstünden kaç yıl geçerse geçsin, insanın kendisini jiletle kesmesi ruh sağlığının bozukluğunun işaretidir!
evlilik, sevgililiğe benzemez!
dün kendine yaptıkları, evlenince sana yapacaklarının göstergesi olabilir!
şimdi diyorsun ki asla! geçmişte kaldı, asla yapmaz!
tedavi oldu mu?
bir insanın kendisini kesebilmesi, "ikimizin de içinde acıdır" deyip geçilebilecek birşey değil!
ailenden bunu saklaman bence senin açından çok yanlış olur
benim kızım böyle birşeyi benden saklasa...düşünemiyorum bile
ailen seni yolda bulmadı!
bence yaptığın yanlış!

Haklisniz bu soylediklerinizi cok düşündüm, cok cikar yol aradim.
O dönem yaşadığı seylerden dolayi terapi aldi cok şükür atlattik gercekten..
ben de terapi aldim istişare ettim terapistimle.. o da aileme söylememizin daha dogru olabilecegini söyledi ancak babam kesinlikle müsaade etmez bilse :KK43:
bende kizim olsa istemezdim böyle bir sey yasasin diye ancak.. diyemeyiz.. :KK43:

kaza gecirdim cam kesti diyebilirsiniz. bisikletten dustum tel kesti diyebilirsiniz. en buyuk derdiniz bu olsun. benimde omzumda var kuzenimle oynarken cam kapiya abanmistim. kimse de inanmiyor. ben de artik muslum dinleyip kendimi kesiyorum diyorum ahahahhaha
en mantıklısı bu sanırım

Ay milletin derdine bak yahu adam aşkından kolunu jiletliyor babası gorecek diye dert ediyor:)
Uzun giyilir yani ne var ki.. Sorun mu bu?

X