Merhaba arkadaslar,
Sevgilimi yakin zamanda ailemle tanistirmak istiyorum. Aile olarak yakiniz, anne babalarimizin ortak bir çevresi var. Kendileri tanismiyor. biz de 7 yılı bitirdik cok şükür..
Zor kolay güzel pek çok vakit geçirdik. Bu yedi yıl içinde bizi yipratan seyler elbette oldu.
özellikle onun sehir dışında üniversite okumaya gittiginde birbirimize karşı karşılıklı yaptigimiz hatalar idi. Tam anlayamadik o sıralar birbirimizi ve birbirimize destek olmak yerine tek tarafli baktık yasadiklarimiza..
o dönem icerisinde kolunu jilet ile kesmis ve ben ilk gördüğümde aylar gecmisti. Ona rağmen izi belirgindi. Cok kızdım cok üzüldüm ancak kendiside kocaman bir hata olduğunu ruh halinin iyi olmadigini söyledi. Seneler gecti o izler ikimizin de icinde acı..
ancak şimdi sorun su ki ben durumu bildiğim icin kabullendim ancak babamlarla tanıştıktan sonra o kolu gorduklerinde ne tepki verecekleri..
Sadece iki kesik var ama tisortün kolunun tam bittigi yerde.. sanki kaza gecirmis gibi duruyor yine de babam asiri dikkat eder öyle seylere..
nasil bir yol izlemeliyiz..
Gömlek giysin dirseklere kadar kıvırsın görünmez ilk görüş önemlidir baban görmesin bence
kaza gecirdim cam kesti diyebilirsiniz. bisikletten dustum tel kesti diyebilirsiniz. en buyuk derdiniz bu olsun. benimde omzumda var kuzenimle oynarken cam kapiya abanmistim. kimse de inanmiyor. ben de artik muslum dinleyip kendimi kesiyorum diyorum ahahahhaha
Tanışmaya giderken zaten tişort giymesi bence olmaz.ciddiye almamış gibi.uzun kollu gömlek giysin olsun bitsin.
Babam hic onemsemez kendiside tişört giyer ne kadar spor olursa o kadae gözüne girerailecek klasik sevmiyoruz :))
bir kerecik giyiversin garisonra izah edersiniz kazayla oldu diye :)
Şöyle mesela spor şıkNormalde hic sevmez gömleği ama og un icin alalim birlilte madem :))
Niye ki bende 7 yıl çıktıktan sonra evlendim hemde küçük değildim 32de evlendim düşünYedi yıl ne uzun bi süre.. Uzun kol gömlek evet işe yarar.. hayırlısı olsun
Uzun evet cok şükür daha uzun yllarimiz birlikte olsun iinşallah :)Dombikt: 41877438 .!.:Yedi yıl ne uzun bi süre.. Uzun kol gömlek evet işe yarar.. hayırlısı olsun
Niye ki bende 7 yıl çıktıktan sonra evlendim hemde küçük değildim 32de evlendim düşün
Gerçekten küçükmüşsünüzBiz cok küçük tanistik :) daha 23 yasindayim o da 24 :))
Gerçekten küçükmüşsünüzhayırlısı olsun tamamına ersin
Öyle yapalim artik :)
Babamda birilerini sorunca hep psikolojisin0den, halinden sorar ilk. Öyle olunca bununla imtihan olmaktan korkuyorum.