- 14 Kasım 2012
- 1.069
- 94
Evet her şey biz insanlar için değil mi.. başımıza her an her şey gelebilir. İnsanları yaftalamak yargılamak ne kadar doğru ki.. dün bir derdim var bölümünde ah eden eski sevgili konusundan sonra bunları düşünür oldum.. yani ne bileyim birine güvenmek suç mu.. hata yapanlar ölsün mü mutlu olmasın mı nedir yani.. insan kendi tercihleriyle bir şey yaptığında sonra bunun hata olduğunu anladığında napsın dışlansın mı mutsuz mu olsun ölsün mü yapmasaydın bitti çek şimdi bu mudur! sizlerle bunu tartışmak fikir alışverişi yapmak istedim...
Mesela bir örnek vereyim geçenlerde dizinin birinde üni. öğrencisi sevgililer evde toplanıyorlar beraber içip eğleniyorlar.Kızın bir tanesinin sevgilisi odaya gizli kamera koyuyor yaşayacaklarını kayıt altına almak için.tabi oğlan kızı çok seviyor ya(sözüm ona )kızda ona aşık aklına nasıl böyle bir şey gelsin.. Görünürde oğlan kıza gerçekten aşık öyle hareket ediyor şimdi o eve gitmeseydi ,içmeseydi bunlar olmazdı evet.. ama gitti sevdiği adamla vakit geçirmek için..hakettimi
yani olacakları.
Mesela bir örnek vereyim geçenlerde dizinin birinde üni. öğrencisi sevgililer evde toplanıyorlar beraber içip eğleniyorlar.Kızın bir tanesinin sevgilisi odaya gizli kamera koyuyor yaşayacaklarını kayıt altına almak için.tabi oğlan kızı çok seviyor ya(sözüm ona )kızda ona aşık aklına nasıl böyle bir şey gelsin.. Görünürde oğlan kıza gerçekten aşık öyle hareket ediyor şimdi o eve gitmeseydi ,içmeseydi bunlar olmazdı evet.. ama gitti sevdiği adamla vakit geçirmek için..hakettimi
yani olacakları.