• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım yardımmm :(((

emelsim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
125
1
96
42
Antalya
arkadaşlar bunu en kariyer bölümüne yazdım ama cvp gelmedi benim görüşlerinişze ihtiyacım var
MERHABALAR KIZLAR NETE GİREMİYORUM HİÇ 5 DAKKALIK FIRSAT BULDUM VE GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VAR.İŞİMİ DEĞİŞTİRM 3GÜN OLDU ŞÖYLE BİR İZLEDİM İŞ AKIŞINI GELDİĞİM YERDEN FAHA BETER.PATRON KADIN. HERE ŞEYE MUDALE EDİYO.BUDA BENDEN ÖNCE Bİ KIZCAĞIZ VAR MALİ MUŞAVİR STAJI GÖRÜYOR GAYETTE NORMAL YANİ İŞ YAPIŞLI KIZA SÜĞREKKLİ APTAL MUAMAELSİ YAPIYO VE BANADA DİYO O SÜREKLİ HATA YAPAR ONA GÜVENME SEN İŞLERİ DEVRAL FELAN. YA BEN BÖLE KAPRİSLKERE FELAN GELEME ONA YAPTIKLARINI BANA YAPARSA DAYANAMAM.VE BURAYA GELİRKEN ADIMLARIN GERİ ATYO HİÇ İÇİM ISINMADI KADINDA SANKİ BEN ONDAN KESİN MEMNUN KALCAMA EMİNMİŞ GİBİ HAREKTE EDİYO.BEN HEMEN BURAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM B,İRA Z DDAHA DENİCEM AMA OLAMSSA NASIL SÖLİCEM NASIL BİR AÇIKLAMA YAPICAM KONUSUNDA ÇEKİNYORUM AYRIVCA ŞUNU SÖLÜYİM BELLİ B,R G,İR,Ş SAATİ VAR AMA ÇIKIŞ SAAT, YOK ŞİMD,İYE KADAR EN GEÇ 6,30 DA ÇIKIP 7 DE EVDE OLMUŞUMDUR BUYRDA KADIN NZAMAN İSTERSE OZAMAN ÇIKYOS SAAT 9 DA EVDE OLUYOM İŞİMİ BİRİT OTURMAK 10 U BULUYO BÖLE NAPPICAM BEN SALAKLIK EDİP DİĞER İŞİMİ BIRAKTIM BURASI DAHA İİ D,İYE SALAK KAFAM. NAPICAM BEN

ya iş saatlerini işe girmeden kesinleşitirmeliydin

ayrıca patron kadın diye belirtmene şaşırdım, böyle şeyleri kadın patronlar yaparmış gibi bi anlam çıkmış

bence ona bi şans vermelisin, önyargılısın gibi geldi, karar vermek için 3 gün çok az

bence biraz daha dene, belki kimyanız tutacak

işlerin düzgün gitmesi için onu öyle yapın bunu böyle yapın diyosa eğer bu kapris değil yönlendirme olarak algılanmalı bence

yazını çok zor okudum çok karışık...düzeltsen dha cok yardımcı olurz

Oncelıkle daha okunaklı yazmanızı rıca edebılır mıyım?

Isın sıze uygun olmadıgını soyleyıp, ayrılacaksınız.
Bunu acık dıllede ıfade edebılırsınız,
'ben bu denlı asagılanmalara gelemem' ...
veya 'gırıs-cıkıs saatlerımın bellı olacagı,
kendımı gelıstırmeme yardımcı olacak bır ıs dusunuyorum' dıye de soyleyebılırsınız.

Ben sunu ogrendım son gunlerde,
kımse ıcın yasamamayı!
O ıs yerınden ayrıldıgınızda,
sıze hesap soracak mı o kadın?
Hergun sızınle karsılasacak mı?
Orada olmak sızı mutlu edecek mı?
v.s.
Bunların cevabını verın once kendınıze.

Bende böyle bir hata yapmıştım .Daha iyi bir yer diye gittiğim yer çekilmez gelmişti bana..
Ama benim çıktığım işyerim benim ordan ayrılmamı hiç istememişti ne zaman istersen geri gel kapı açık demişlerdi. ben böylesi iyi olacak diye gitmiştim ama Allahtan açık kapı bırakmışlardıda kurtuldum ordan çıktım hemen...
Ben direk ayrılmak istiyorum bana göre değil demiştim çekinecek bişey yok zorla tutamazya seni...

ayrılcaksanda kendini kasmana yada açıklama yapmana gerek yok bence, ben ayrılıyorum de çık...

Back