Saç Rengi ve Saç Boyama Hata yapma şansım yok.Hangi rengi önerirsiniz ve hangi marka zararsızdır ???

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
Kızlar saçlarım yanık gibi birşey aşırı yıpranmış durumda kullanlılamayan saç modunda yeterince kestirdim üzüntüsünü yaşıyorum zaten dipten gelen kendi saçım harici ölüydü zaten şimdi omuzlarımda belimde olacakken saçlarım kalın telli ve çok gürken telleri inceldi cansız yanık, kimi açık kimi koyu renk

Not :Kuaför bozuntusu yüzünden açıcıdan bu hale geldi sağlıklı saçlarımı kaybettim yani

Koyu renge yanaşmıyodum ama saçlarım alacalı bulacalı hemde açık renkte daha çok belli ediyor galiba, ilerDe sorun yaşamıcagım bir renk olursa sarı olacak diyelim dönüşü olmayan bir renk olmasın
Loreal amonyaksız boya alıyım diyorum dahamı iyi acaba ???? HATA YAPMA ŞANSIM YOK OLMADI BİDAHA BOYUYUM GİBİ Bİ ŞANSIM YOK

NE RENK ALMALIYIM???

Canım geçmiş olsun öncelikle bence kesinlikle organik boya derim saçtaki kırık vs kapamk için en ideal koyu kumral veya kahve tonlarıdır en iyi onlar kapatır kolleston kahve sakın alma siyah gibi oluyor organik boya bulamssan igora yada palette al derim

Çok sağol organk boya derken ne marka oluyor?Bitkiseller kolestonunda ar yok zaten koleston almıcam evet bide koyu olma durumları var loreal amonyaksız yazıyor onumu alsam diyorum pahalı ama olsun mecbur alacam hata yapma şansım yok ıgora yada palette ye bakıyım bir, çikolata kahve olur galiba

Palettenin organikleride iyidir arkadaş doğru sölemiş koyu kahve tonları ile jher yerini aynı renk yapabilirsin hemde az zararla ama koleston iyi boya fakat hep tonları daha koyu çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…