Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkese merhaba umarım herkes iyidir ama ben kötüyüm . ben ve erkek arkadaşım ikimizin de arkadaşları vardı bizde birbirlerine uygun olduklarını düşünüp tanıştırdık. Whatsappta grup açtık 4lü konuşma ortamı olsun diye. Kız ilk başta çocuğu istemedi yok çok pısırık yok çok utangaç dedi tipim değil dedi bayağı karaladı . Neyse ben ve erkek arkadaşım ısrar ettik 1 gün boyunca o ve ben telefonda çok dil döktük sebebi ise sadece 1 kere 1 saat gördü hemen değerlendirme dedik. Ertesi gün konser vardı bir baktık bunlar yanımızda el ele tutuşuyor . Evlerine bırakıyoruz arka koltukta öpüşmeler vs . 1 gün içinde çıkmaya başlamışlar bişey demedik mutlu olduk. ilk 2 3 hafta herşey düzgün okulun son günleri işte 4 lü şekilde gezdik eğlendik . Bu ikisi bize dualar ediyorlar bizi iyiki tanıştırdınız vs diye. Kızlar şimdi ise ne çocuk erkek arkadaşımı arıyor ne kız beni arıyor. İkiside bizden uzaklaştı ne arama ne mesaj . Üstüne üstelik duyuyoruz dedikodumuzu yapıyorlarmıs. Sürekli başka arkadaşlarımıza bizim ne zaman nişanlanacağımızı falan soruyorlarmış. Sizce ne yapalım nasıl bir yol izleyelim . Kızla bende aynı sınıfta okuyoruz bu arada ve ikimizde bu sene mezun oluyoruz. Bir yanım diyor bu sene de konuş sonra konuşma sonra diyorum kullanmış gibi olurum . Bir akıl verin . Bir hatam olduysa yazdıklarımdan sizlere affola şimdiden teşekkür ederim ..
Ben ne kadar tanisam da ne kadar kefil olsam da çöpçatanlık yapmaya cok cekiniyorum ya. Sizler iyi cesaret ediyorsunuz.
Konuya gelince klise olacak ama beynimi hic yoktan yere mesgul eden insanlarla cok gorusmemeyi tercih ediyorum. Ne de olsa dunya onlarin etrafinda donmuyor, bunun farkinda degiller cogunlukla. Ne yapayim ben de bir selam veriyorum, selam aliyorum. Ha bazen de gormemis gibi yapiyorum.