- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
W senin şu profil resmin travesti şarkıcımı hani eurovizyona katılan?Konuşmasınlar, çok mu lazım sanki.
Boşver. Onunla mı uğraşacaksın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
W senin şu profil resmin travesti şarkıcımı hani eurovizyona katılan?Konuşmasınlar, çok mu lazım sanki.
Boşver. Onunla mı uğraşacaksın?
Öpüşmek güzel bişeydir fakat bence mahrem birşeydir de..
Benim yanımda beni adam yerine koymayıp tabiri caizse yiyişenle benim zaten işim olmaz o andan sonra..
yok kız marilyn monroeW senin şu profil resmin travesti şarkıcımı hani eurovizyona katılan?
E diyorum ya o zaman atın gitsin çöpe madem öyle..Ya aslında denedik bunu şehir dışına çıktık 4 müz değişiklik olsun diye erkek arkadaşım kullanıyor arabayı bende yanındayım bunlar arkada .Yakınlaştılar baya, Kız dedi ki aynadan bize bakmayın, erkek arkadaşımda dikiz aynasına bakmazsam nasıl gidicem dedi çocukta yukarı kaldır kardeşim kız rahatsız oluyor dedi bizde bozulduk açıkçası en son olay bu oldu sonra kız 1 kere beni kahvaltıya çağırdı ondan sonra bitti arıyorum açmamalar mesaja cevap vermemeler.
Ne vicdani yapiyorsunuz siz onlara ihanet etmemissiniz arkasinda konusmamissiniz bisey yapmamissiniz. Onlara birbirlerini kazandirmissiniz onlarda uztune gitmis sizin dedikodunuzu yapmislar iletisimi kesmisler.. Sizin burda bi hataniz yok bosuna vicdan yapmayin. Kendileri kasinmis :)
Sana demedim üstte wurstria varya ona dedim biliyorum ki seninkiniyok kız marilyn monroe
Sana demedim üstte wurstria varya ona dedim biliyorum ki seninkini
İsterse 10 yıldır birbirlerini istesinler farketmez..edep diye bişey var..arsız insana hiç tahammulum yok..o yaptıkları hareket ikinize büyük saygısızlık..onlardan kurtulduğuma sukrederim ben olsam..hiç kurcalamam ne yaparlarsa yapsınlar..ya bak bende rahatımdır kimsenin ettiğine tuttuğuna karışmam ama insan ilk günden yapışır mı adama üstelik daha dün bu adam ı ben istemiyorum demişsin .
İsterse 10 yıldır birbirlerini istesinler farketmez..edep diye bişey var..arsız insana hiç tahammulum yok..o yaptıkları hareket ikinize büyük saygısızlık..onlardan kurtulduğuma sukrederim ben olsam..hiç kurcalamam ne yaparlarsa yapsınlar..
aynen katiliyorum.. kac yillik evliyim hala herkesin icinde askim demeye bile cekiniyorum bazen..İsterse 10 yıldır birbirlerini istesinler farketmez..edep diye bişey var..arsız insana hiç tahammulum yok..o yaptıkları hareket ikinize büyük saygısızlık..onlardan kurtulduğuma sukrederim ben olsam..hiç kurcalamam ne yaparlarsa yapsınlar..
kız arabamızın abdestini bozdular çocuk 2 kere kaza yaptı yemin ederimaynen katiliyorum.. kac yillik evliyim hala herkesin icinde askim demeye bile cekiniyorum bazen..
Biraz edep lazim hemen opeceksen bile biraz uzaklas ne o arka koltukta yiyismeler
haha cenabet cenabet olmaz bi gusul aldirsaydiniz arabaya sende hala bu tipler icin uzuluyorsun salla hic degmezlerkız arabamızın abdestini bozdular çocuk 2 kere kaza yaptı yemin ederim
haha cenabet cenabet olmaz bi gusul aldirsaydiniz arabaya sende hala bu tipler icin uzuluyorsun salla hic degmezler
Travesti değil ki o, drag queen.W senin şu profil resmin travesti şarkıcımı hani eurovizyona katılan?
Tamam yaa atarlanma ben o tarz bi kişilik sanıyordum araştırmadım o zaman şimdi sordum. Ne bileyim huysuz virjin gibi saçma bir kılık olduğunu. Neyse..Travesti değil ki o, drag queen.
Bizdeki Huysuz Virjin var ya hani, onun sakalını kesmemiş versiyonu işte. Seyfi Dursunoğlu'dur Virjin'i canlandıran. Seyfi Dursunoğlu travesti mi? Değil. Bu da değil.
Atarlanmadım, smiley koymadık diye atar mı yapmış olduk? Aşk olsun. :) Travesti de olsa bişey farketmezdi. Onunla alakalı bilmediğin çok fazla şey var o yüzden saçma bulman normal. Bilgi almak istersen özelden mesaj atabilirsin şimdi konuya alakasız yorum yapmak ban yeme sebebi.Tamam yaa atarlanma ben o tarz bi kişilik sanıyordum araştırmadım o zaman şimdi sordum. Ne bileyim huysuz virjin gibi saçma bir kılık olduğunu. Neyse..
Atarlı geldi buraya cümleler diyeyim o zaman:) peki sıcaktandır diyip kapatıyorum:)Atarlanmadım, smiley koymadık diye atar mı yapmış olduk? Aşk olsun. :) Onunla alakalı bilmediğin çok fazla şey var o yüzden saçma bulman normal. Bilgi almak istersen özelden mesaj atabilirsin şimdi konuya alakasız yorum yapmak ban yeme sebebi.
Yahu niye atarlanayım sana tanımam etmem, ne bekliyorsun ki kahkaha smileyleri mi dizeyim? Ayrıca benim evim sıcak değil. İyi akşamlar.Atarlı geldi buraya cümleler diyeyim o zaman:) peki sıcaktandır diyip kapatıyorum:)