• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastaneye yatiş serklaj

2 cennet

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
125
60
18
36
Selam kizlar 15 haftalik gebeyim yarin serklaj icin hastaneye yaticam ilk defa yaptircam 2 tane erken dogumum var başima ne gelcek bilmiyorum haliyle cok tedirginim korkuyorum anestezi altinda olcakmis bebege zarar verirmi diye endise ediyom tecrubeli olanlar yazabilir mi beni rahatlatabilirmi simdiden cok tesekkur ederim

Selam kizlar 15 haftalik gebeyim yarin serklaj icin hastaneye yaticam ilk defa yaptircam 2 tane erken dogumum var başima ne gelcek bilmiyorum haliyle cok tedirginim korkuyorum anestezi altinda olcakmis bebege zarar verirmi diye endise ediyom tecrubeli olanlar yazabilir mi beni rahatlatabilirmi simdiden cok tesekkur ederim
Kac cikti canim ölçümlerin olanlar hep kolaydı diyorlar korkma inşallah sende

Suan 35mm ama doktorlar buna guvenmiyo daha önce kayiplarim oldugu icin bebek büyudukce birden acilma söz konusu olabiliyo
Bende seni 11 haftalık hamileyim ama 40 mm cikti ben 2 hafta sonra belli olacak yaparız gerekirse dedi doktor çok korkuyorum bende kayıplarımız kuretaj düşük daha evvel t rahim ameliyatı yani geçmişim baya sıkıntılı inşallah Rabbim sağlıkla hayirla kucağımıza almak nasip etsin ve benmki tup bebek

Back