hastaneye ne goturucem bebek ıcın bılmıyorum bılen varsa lutfen yardım etsın kızlar

zamanında mı doğum yapacaksın yoksa erken mi? bunu şunun için soruyorum :eğer normal zamanında ise büyük ihtimalle aynı gün yada 1-2 gün sonra çıkacağınız için fazlalığa gerek yok. bebeğe hastane çıkışı tabir edilen (internette görebilirsin) kıyafetlerden al. ben hastane çıkışını ucuz takımlardan aldım çünkü şık kıyafetler kirlenebilir hastanede.eve gelince güzel kıyafetlerini giydirirsiniz.kıyafetten başka sütsağma makinesi aldıysan onu götür bebek emmeyebilir. bazı hasstanelerde bulunuyormuş bu alet. istersen hastaneni ara öğren.sağlık karnen hazır dursun hastane çantanda. mendil,havlu,bebek bezi(yeni doğanlar için), fotoğraf makinesi,video,vs..hazır dursun sonra telaş oluyor.hastanede bbeğin yatağına koymak için ve çıkarken taşımak için battaniye götür.çocuğu taşımak için portbebe al.kendin içinse pijama takımı al, gecelik daha kolay oluyor 2 takım gecelik al. sabahlık veya hırka ve çorap al ki üşütmeyesin.doğumhane çok soğuk olurmuş.geceleri de üşütebilirsin. 3-4 adet külot, emzirme sütyeni, emzirme atleti hazırla.kendi için de havlu al.bişeyler mutlaka unutulur o yüzden aklı başında birilerini de almayı unutma yanına:) atıştırmalık bişeyler su al. hadi bakalım bavulu hazlamaya başla. en mantıklısı doğum yapacağın hastanenein yenidoğan ünitesine uğra ya da ara kendilerine sor çünküinternette yazanlar fazla gelebilior.boşuna taşımamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…