• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastaneye karın ağrısı ile gitti, dayısından hamile olduğu ortaya çıktı

16 Ağustos 2010
294.706
607.064
1.098
43
Malatya
56747e9b67b0a940d0593d37.jpg

Muğla'nın Milas İlçesi’nde, karın ağrısı nedeniyle hastaneye giden 13 yaşındaki G.K.’nin hamile olduğu ortaya çıktı. Küçük kızın 4 yıldır kendisine tecavüz ettiğini söylediği dayısı 23 yaşındaki S.A., tutuklandı.
Milas İlçesi’ne bağlı Ortaköy Mahallesi’nde yaşayan ortaokul 3’üncü Sınıf öğrencisi 13 yaşındaki G.K. 4 gün önce şiddetli karın ağrısı nedeniyle ailesi tarafından Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. G.K.’nın yapılan muayenesinde ve tetkiklerinde 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Yaklaşık 4 yıldır 23 yaşındaki kamyon şoförü dayısı S.A.’nın tecavüzüne uğradığını ve dayısının tehditleri nedeniyle söyleyemediğini belirten G.K.’nın açıklamasından sonra S.A. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Savcılık kararı ile G.K.’dan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat yoluyla ceninin alındığı belirtildi. G.K.’nın psikolog gözetiminde alınan ifadesinde, "Dayım bizim evde kalıyordu, annemin olmadığı bir gün odama geldi, yanımda otururken beni okşamaya başladı, ardından bağırma dedi ve tecavüz etti. Sonraları beni tehdit ederek ilişkiye girdi. Bahçede, tarlada, her yerde ilişkiye giriyordu. Korkumdan kimseye bir şey söyleyemedim, seninle evleneceğim diyordu" dediği öğrenildi.

Ailenin şikayeti üzerine jandarma tarafından yakalanan ve gözaltına alınan S.A.’nın kendisine ait sosyal paylaşım sitelerinden yeğeni ile birlikte çektirdiği sarmaş dolaş fotoğrafları paylaştığı görüldü. S.A. Milas Adliyesi’nde yapılan duruşmanın ardından tutuklanarak Muğla Cezaevi’ne gönderildi. Olayla ilgili G.K.’nın annesi F.K. ve babası T.K.’nın ifadelerinin alındığı, soruşturmanın genişletilerek devam ettiği belirtildi.

http://www.hurriyet.com.tr/hastaney...ayisindan-hamile-oldugu-ortaya-cikti-40029011

Ensest ilişkiler ülkemizde sanıldığından çok çok daha fazla.
Adli Tıp Kurumu'nda çalışan tanıdıklarınız varsa onlara da sorabilirsiniz.
Benim şahsi kanaatim idam edilmeliler.Topluma hiç bir faydası olmayan insanlar bunlar zaten .

Simdi bide derler "4 yil boyunca niye birsey demedi, kizin rizasi vardi iste" bide o sahis takim elbise ile geldimi tamam, adami neredeyse kahraman ilan ederler!

Igrencler!!! O kiz nasil korkmustur, 4 yil boyunca, her o sahisi gördügünde. Ciglik atmak istiyorum. Kiyamiyorum ya :KK43: ya devlet ceyiz parasini düsünecege yerine, pedofiliiye karsi genis kapsamli kampanya baslatsa. Ilkokul, hatta anaokulunda cinsel egitimi verse. Yani cocuklara vücüdlari özel oldugu, kimse onlari istemiyecegi bir sekilde ellemeye hakki olmadigini, özelikle özel bölgelerine hic kimse ellemeyecegini anlatsa fena mi olur? Üstüne bide ebeveyni egitseler, bu konuda cocuklarina "benim ile herseyi konusabilirsiniz" mesaji vermeyi egitseler fena mi olurdu?

En azindan bu vakalar derhal ortaya cikardi. Ama yoook ülkece dert Noël agaci ve osmanlica olmus. Pedofiller 10 yasindaki kiz ile evlenebiliyor, 13 yasindaki kiz'a tecavüz edip 1 gün bile hapis'e yatmiyor. Her gün kadin cinayeti oluyor. Birak dolmus'a binmeye, cocugu krese birakmak bile riskli, akrabaya bile güven yok.

Devlet kizlarimizi 27 yasindan önce evlendirmeyi dert etmeden önce, dogum kontrol hapi paralel yapi olarak görmeden önce, ana okullarina kuran dersi vermeden önce, yilbasi paketinden alkol cikartmadan önce bi buna acilen el atsa? Daha kac yavrucakin hayati sönecek? Gerce birsey yapilirmi bilmiyorum. Neticede Türkiye evliligin pogca ile yürüdügünü sanan aile ve sosyal potikalar bakanina sahip! :KK14:

Son düzenleme:
Ay kizim olcak kimseyle yalniz birakmam Allah korusun yaa bu nasil bir toplum

Sadece kiz degil, bircok oglanda tecavüz ediliyor ve o dahada tabu. Bu ülkede hayvana saldiranlar var. Hatta kediyi öldürüp, sadece para cezasi alan var.

Bundan dolayi iste egitim sart. Önemli olan cocugunu fanusa koymak degil. Önemli olan cocuguna bu kötülüklere karsi kendisini nasil savunabildigini ögretmektir. Özgüvenli yetistirip, ailesinin arkasinda daima dag gibi durdugunu bildirmektir.

Zaten s.. daha cok ezik cocuklara saldirirlar. Biliyorlar ailelerinden korkup birsey anlatmayacaklarini. :KK62:

Sadece kiz degil, bircok oglanda tecavüz ediliyor ve o dahada tabu. Bu ülkede hayvana saldiranlar var. Hatta kediyi öldürüp, sadece para cezasi alan var.

Bundan dolayi iste egitim sart. Önemli olan cocugunu fanusa koymak degil. Önemli olan cocuguna bu kötülüklere karsi kendisini nasil savunabildigini ögretmektir. Özgüvenli yetistirip, ailesinin arkasinda daima dag gibi durdugunu bildirmektir.

Zaten s.. daha cok ezik cocuklara saldirirlar. Biliyorlar ailelerinden korkup birsey anlatmayacaklarini. :KK62:
Akli ermeye basladigi anda ozel bölgelerini anlatacagim oralara kimsenin dokunamayacagini sadece benim ve ben yanindayken doktorun dokunanilecegini ogretecegim korkmamayi Allahim yaaa ama icimden faunusa koyayim gelior

Back