hastaneye hangin kalinlikta kiyafet goturmeliyim?

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
Kizlar msyisin ortasi yada sonuna grliyo ins.dogumum. hastanede giydirmek icin ne kalinlikta kiyafrtler yanimiza almaliyiz? Hastane cikisi getircem tam takim. Icine sifir kol cititli bady ustune hastane cikidi kalinlik scisindan yeterlimi? Penye ince battaniye takimin icinde. Biraz daha kalin bi battaniyede ysnima alayimmi? Kadife bir tulum hediye geldi. hasaneye gotursem kalin grlirmiki?

Yeni doğan bebekler illaki usUrler. Ben uzun kollu bodyler, bir iki tane kadife tulim ve yelek Koydum. Hastane cikisi takimlari penye oluyor cunku. iki Penye battaniye haricinde bir pelüş battaniye de koydum. Çorap da unutmamak lazım.
Biz Mayıs ortasi veya başı bekliyoruz. Tabi sizin yaşadığınız yerler sıcak oluyorsa kısa kollu veya askili bodyler de yeterli gelebilir.

ince uzun kollu body aldım, hastane çıkışına ilave onu alıyorum..bir de peluş battaniye..kadife tulum çok olur bize..uzun kollu body konusunda da kararsızdım ama ne olur ne olmaz diye aldım...doğumum nisan sonu..izmirdeyiz..hava sıcak olacak diye varsayıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…