- 8 Temmuz 2022
- 115
- 53
- 29
- Konu Sahibi Kristalbeyaz
Şikayetvar'dan yapılan şikayetler yerine ulaşıyor mu dersiniz? Uyarı alıyorlar mıdır?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Twitter'dan yazınca işe yarıyor.Şikayetvar'dan yapılan şikayetler yerine ulaşıyor mu dersiniz? Uyarı alıyorlar mıdır?
Cimerden şikayet edin,şikayetvar çok etkili değil,ben hiçbir şikayetimin sonuca vardığını hatırlamıyorum şikayetvar dan.Şikayetvar'dan yapılan şikayetler yerine ulaşıyor mu dersiniz? Uyarı alıyorlar mıdır?
Bu seferde cimere hastaneyle ilgili şikayet yazıp hemşirenin yaptıklarına arka çıkıyor deseydiniz keşke,insanların sağlığını tehlikeye atan işbilmez çalışana uyarıda bulunmaları gerekiyor,neden çünki şikayetler silinmiyor ciddi bir hatasında görmezden gelen kişilerinde başı yanar,biz çalışan kayırmayı pek bir severiz ama o çalışan ileride baş ağrıtabilir,üstüne üstüne gitmek gerekiyor bu tip olayların,başı ağrısınki dersini alsın.ben cimere yazmıştım. kan alan hemşire kolumu morartmıştı alamadı bi kanı. hiç bişey de demedim. sanki benim suçummuş gibi davranmıştı. ben alamıcam senin kanını deyip başka arkadaşına yönlendirdi ama azarlar gibi konuşuyor üslup filan bozuk.sonra diğer arkadaşı aldı öğleden sonra mesaj kan sonucu alınamadı tekrar kan vermeniz gerek. benim şalter attı tabi yazdım cimere. ama işe yaradı mı yok. hastane haklı bulundu. bak hatırlayınca sinir oldum. zaten cimere yazılan yazı kuruma gidiyor zaten onlarda elemanını koruyor tabi. yani bir sonuca varıldığını düşünmüyorum cimerde. şikayetvar daha etkili bence. şikayetvara yazıpta sonuç almadığım olmadı.
ben cimere yazmıştım. kan alan hemşire kolumu morartmıştı alamadı bi kanı. hiç bişey de demedim. sanki benim suçummuş gibi davranmıştı. ben alamıcam senin kanını deyip başka arkadaşına yönlendirdi ama azarlar gibi konuşuyor üslup filan bozuk.sonra diğer arkadaşı aldı öğleden sonra mesaj kan sonucu alınamadı tekrar kan vermeniz gerek. benim şalter attı tabi yazdım cimere. ama işe yaradı mı yok. hastane haklı bulundu. bak hatırlayınca sinir oldum. zaten cimere yazılan yazı kuruma gidiyor zaten onlarda elemanını koruyor tabi. yani bir sonuca varıldığını düşünmüyorum cimerde. şikayetvar daha etkili bence. şikayetvara yazıpta sonuç almadığım olmadı.
Evet, ben kargo şikayeti yapmıştım hem şikayetvar'a hem cimer'e. Tekrar aynı yerden sipariş verdim düzelme olup olmadığını görmek için. Ve çok güzel bir değişim vardı. Şikayetimin değerlendirildiğine dair aranmıştımŞikayetvar'dan yapılan şikayetler yerine ulaşıyor mu dersiniz? Uyarı alıyorlar mıdır?