Hastanelere, kargo şirketlerine,resmi kurumlara internet üzerinden yapılan şikayetler işe yarıyor mu?

İşe yarıyor, ilgili firmalardan alışveriş yapmıyoruz.

Kamu kurumuysa fark etmez. Cimer yada dilekçe gerek.

Firma ise tüketiciye başvurmanız lazım...

Şikayetvar yaptırımı olan bir oluşum değil. Ancak diğer alıcılar mesajları okuyup vazgeçebilir. Belki kurum kötü yorumu sildirmek için telafi yoluna gidebilir. Bunların dışında resmi bir yaptırım elde edemezsiniz.

Kamu kurumları zaten o tip siteleri umursamaz. Şikayetlerinizi resmi yollardan yapmalısınız.

kurumsal firmalar konuyla alakalı geri dönüş yapıyorlar sonuçta kimse kötülenmeyi istemez onlar için önemli ama ufak çaplı firmalar pek takmıyor

ben cimere yazmıştım. kan alan hemşire kolumu morartmıştı alamadı bi kanı. hiç bişey de demedim. sanki benim suçummuş gibi davranmıştı. ben alamıcam senin kanını deyip başka arkadaşına yönlendirdi ama azarlar gibi konuşuyor üslup filan bozuk.sonra diğer arkadaşı aldı öğleden sonra mesaj kan sonucu alınamadı tekrar kan vermeniz gerek. benim şalter attı tabi yazdım cimere. ama işe yaradı mı yok. hastane haklı bulundu. bak hatırlayınca sinir oldum. zaten cimere yazılan yazı kuruma gidiyor zaten onlarda elemanını koruyor tabi. yani bir sonuca varıldığını düşünmüyorum cimerde. şikayetvar daha etkili bence. şikayetvara yazıpta sonuç almadığım olmadı.

Molfiks ve aptamille ilgili yazmıştım şikayetvara. Hemen döndüler 😁Telafi de ettiler.

Şikayet vara yazınca müşteri kaybetmemek için geri dönenler var bazıları onu da takmıyor ama çoğunlukla işe yarıyor. Hastaneler için cimere yazın

ben cimere yazmıştım. kan alan hemşire kolumu morartmıştı alamadı bi kanı. hiç bişey de demedim. sanki benim suçummuş gibi davranmıştı. ben alamıcam senin kanını deyip başka arkadaşına yönlendirdi ama azarlar gibi konuşuyor üslup filan bozuk.sonra diğer arkadaşı aldı öğleden sonra mesaj kan sonucu alınamadı tekrar kan vermeniz gerek. benim şalter attı tabi yazdım cimere. ama işe yaradı mı yok. hastane haklı bulundu. bak hatırlayınca sinir oldum. zaten cimere yazılan yazı kuruma gidiyor zaten onlarda elemanını koruyor tabi. yani bir sonuca varıldığını düşünmüyorum cimerde. şikayetvar daha etkili bence. şikayetvara yazıpta sonuç almadığım olmadı.
Bu seferde cimere hastaneyle ilgili şikayet yazıp hemşirenin yaptıklarına arka çıkıyor deseydiniz keşke,insanların sağlığını tehlikeye atan işbilmez çalışana uyarıda bulunmaları gerekiyor,neden çünki şikayetler silinmiyor ciddi bir hatasında görmezden gelen kişilerinde başı yanar,biz çalışan kayırmayı pek bir severiz ama o çalışan ileride baş ağrıtabilir,üstüne üstüne gitmek gerekiyor bu tip olayların,başı ağrısınki dersini alsın.

Şikayetvar yazdığımda bazı şirketler dönüş yapıp hatayı telafi ederken çoğunun umrunda olmuyor.mesela yıllar önce şampuan için yazmıştım özür olarak bana şampuan gönderdiler.yada vod...ne GSM operatörü ilgili yazdığımda hemen arayip özür diliyorlar.

şikayet vara yazdığım burger king şikayeti için geri dönüş almıştım güzel ilgilenmişlerdi
vakıfbank da ilgilenip ödemelerimi geri iade etmişti :)

Doktor arkadaşım var cimerden yapılan şikayetler yüzünden çok başı ağrıyor saçma sapan şeylerle uğraşıyor yok günaydın demedi. Yok serum bağlamadı. Hepsine de cevap vermeleri gerekiyor.
Muhtemelen o hemşire de bir açıklama yapmıştır.

Şikayetvar'dan yapılan şikayetler yerine ulaşıyor mu dersiniz? Uyarı alıyorlar mıdır?
Evet, ben kargo şikayeti yapmıştım hem şikayetvar'a hem cimer'e. Tekrar aynı yerden sipariş verdim düzelme olup olmadığını görmek için. Ve çok güzel bir değişim vardı. Şikayetimin değerlendirildiğine dair aranmıştım

Bir okulda, bir öğretmeni de cimer'e şikayet ettim, müdür odasına çağırıp konuşmuş ama faydası olmadı. Pişkin pişkin "istediğiniz kadar şikayet edin" diyerek devam ediyormuş.

Yarıyor Tabi canım yaramaz olur mu ? Amazon mesela, Birçok müşterisi Kargo konusunda şikayet etmişti, Amazon'da bunun üzerine kargo şirketini değiştirerdi, artık sorunsuz olarak teslimatlar gerçekleşiyor.

X