Hastanedeyim acil morale ihtiyacım var :(

mrsselingrape

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
33
6
48
34
Gümüşhane
Arkadaslar, suan hastanede yatıyorum ve kimseye belli etmesemde moralden dip durumdayım 2haftadır dıs gebelikle mücadele ediyorum resmen ağrıdan ve sancıdan yeri göğü tırmaladım. Artık son aşamaya gelindiğinde 2 buçuk saat süren açık bir ameliyatla sol tüpüm alındı. Buraya kadar umut doluydum açıkcası. Tekrar dış gebelikgecirim korkusuyla tüpümünalınmasını bile istiyordum. Ama su var ki benim sag tüpünde de yapısıklık varmış hatta tüpü duzeltip biraz da acmaya çalışmışlar fakat sağ yumurtalığımı görememişler. Yani suan elimde olan sadece sol yumurta,şüpheli bir sag tüp ve yumurta var. Bir de şunu belirtmek istiyorum 3 ay önce rahim filmi çekilmiştim ve gayet temiz cıkmıştı. Basına böyle bir olay gelen var mı y sabuna benzer birşey yardımcı olursanız çöl sevinirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba mrsselingrape ;

Geçmiş olsun öncelikle. Konuya dair bir fikrim ve bilgim olmadığı için durumunuza dair yorum yapamam. Dilerim ki diğer yumurtalığınızda sorun yoktur ve istediğiniz bebeğe kavuşursunuz.

Sağlıcakla kalın.

Geçmiş olsun allah yardımcın olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çok geçmiş olsun öncelikle.Benim ablam 23 yaşındayken rahminde portakal büyüklüğünde ur vardı ve sol yumurtalığını kaplamıştı.Acil ameliyata aldılar ve sol yumurtalığı alındı,rahmi yakıldı.Daha sonra hiç tedavi görmeden 2 defa hamile kaldı.Bınlardan birini kaza sonucu düşürdü çünkü hamileliğinden haberi yoktu.İkincisini de dünyaya getirdi.Söylemek istediğim tek yumurta da işe yarıyor.Umarım sen de sağ salim sağlıklıca bebeğini alırsın kucağına.Hiç üzülme Rabbim kısmet ederse oluyor.Öpüyorum seni karamsar olma biliyorsun ki kanser bile en çok moralle tedavi oluyor.Moralini yüksek tutmaya çalış...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…