H hsnas Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2014 8 1 6 34 İstanbul 27 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hsnas #1 Merhaba avrupa yakasinda besiktas taksim beyoglu taraflarında bildiğiniz doktor varmi kürtaj için
milka84 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2012 1.024 292 198 28 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hsnas #2 hsnas .!.: Merhaba avrupa yakasinda besiktas taksim beyoglu taraflarında bildiğiniz doktor varmi kürtaj için Genişletmek için tıkla... Canim hic dusunmeden korkut arslan i oneririm gecen yil bu zaman bnde kendsine kurtaj oldum. On dakika sürmedi bu forumdada paylasmistim gecen yil memnuniyetimi.sisli etfalin yaninda muayenehanesi.hem profesyonel isinin ehli hemde paragoz değil
hsnas .!.: Merhaba avrupa yakasinda besiktas taksim beyoglu taraflarında bildiğiniz doktor varmi kürtaj için Genişletmek için tıkla... Canim hic dusunmeden korkut arslan i oneririm gecen yil bu zaman bnde kendsine kurtaj oldum. On dakika sürmedi bu forumdada paylasmistim gecen yil memnuniyetimi.sisli etfalin yaninda muayenehanesi.hem profesyonel isinin ehli hemde paragoz değil