Hastaneye gittik triajda bizi yeşile yönlendirdiler numaramız 2204. Ekranda yazılan numaraların birinde 9028272728 tarzında komik bir rakam diğerinde ise 2500 falan yazıyor. Haliyle anlamdım triajdaki çalışana sordum bilmiyoeım diyo. Orada başka bir tek alan girişinde duran güvenlik vardı ona sordum. Siz b grubuysanız sola a iseniz sola geçin dedi. Ben açıklama yapıcam dedi. Geçtik bekliyorum. Ne açıklama yapan var ne de çağıran. Tekrar başkalarına soruyorum. Kimse bilmiyor. Güvenliğe sordum tekrardan bu seferde içeride yeşil alandan gelen ciddi bir hasta var ondan 90282728 tarzında bir numara veriliyor dedi. Bende madem ciddi hasta neden yeşilde ki dedim onu kırmızı alana yönlendirsinler o halde diyorum. Onu doktora sorarsın içeri geçince dedi. Ben sadece durumu ciddiyse kırmızı alanda olmalı diye bunu söyledim. Peki diyorum ben 2204 üm ama numarada 2500 yazıyor o neden dedim ben nasıl anlicam sıranın bana geldiğini diyorum. Ben size haber vericem açıklama yapıcam diyor ama asla bir açıklama yok. Sadece bazı insanlar kendi kafalarına göre girip çıkıyolar içeri. Onlarda güvenlik bazılarına sesleniyo hiç aldırış bile etmiyorlar. Başka bir adamda kendi kendine ben 2001 im içerde 2000 falan var sıra bende falan diyor akli dengesi yerinde mi o da şüpheli. Yani uzunca kuyruklar oluşur sıra beklenir tamam ama bu oyalama durumu ne cidden anlayan var mı?
Randevu sistemiyle gidip numara aldıysanız, randevusu olmayan hastaların arasında numaranız çıkar. Yani örneğin 638262827 sıralı hasta randevusuz gelmiştir ama sizin numaranız 1000dir.
Sıra tekrar nasıl 1000 olacak derken sizinki yanıverir..