Hastane raporu ortaya çıktı: Savcının vücudunda 5 değil 10 kurşun

daha büyük bir resim var önümüzde iki taraf satranç oynuyor kim kimi mat edecek bakalım biz burda piyonuz
savcı Fenerbahçe otobüsü berkin elvan 15 17 aralık vs vs
iç güvenlik yasası paralel Ergenekon sanıklarının beraati tırları durduran askerlere göz altı emiyet içerisinde elemeler mili eğitimde bir biri ardına yaşanan abuk sabuk değişiklikler
sürekli bir birlerine hamleler yapıyorlar:KK53: olan bizlere oluyor
merak etmesinler ikisininde veziri düşmek üzere:KK50:

http://www.bugun.com.tr/m/NewsDetail.aspx?id=1575334
Screenshot_2015-04-06-09-51-10-1.png

Raporun sahte olduğu ile ilgili kaynak gösterebilir misiniz ben bulamadım? Yeni şafak, star ya da akit olmasın ama mümkünse :)

ekşiden

zaman gazetesinde yayınlanan raporu okursak:

1) sağ presternal 5-6 kot seviyesinde 1 adet kurşun giriş çıkış deliği ( 1. kurşun)
2) sol midklaviküler hat 3-4 kot seviyesinde 1 adet giriş çıkış deliği (2. kurşun)
3) sol posterolateral lateral diyafram seviyesinde 1 adet kurşun giriş çıkış deliği ( bu 2. kurşun çıkış deliği olabilir.)
4) sağ omuz anteriorda 1 adet kurşun giriş-çıkış deliği (3.kurşun)
5) sağ omuz posteriorda 2 adet kurşun giriş çıkış deliği ( bir tanesi 3. kurşun da o diğeri dördüncü kurşun ya da şimdilik x diyelim ona.)
6) sol diz antero medial de bir adet kurşun giriş çıkış deliği ( buna dördüncü kurşun diyebiliriz.)
7) kafada 3 adet kurşun giriş çıkış deliği ( beşinci altıncı ve yedinci kurşunlar) ya da (beşinci ve altıncı kurşunlar. yukarıda x dediğimiz bu beşinci kurşun olabilir. ve altıncı kurşun kafa içinde kalmış olabilir.)

x numaralı yani beşinci kurşunun omuz içinde kaldığı muhakkak.

savcılığın açıklamasına göre iki kurşun vucut içinde kalmış. bunlar kafa içindeki ve omuzda kalan kurşunlar. sonuçta bu otopsi raporu değil. hastanenin verdiği ön rapor o da doğruysa..

burada bahsedilenler giriş-çıkış delikleri değil hastane ön raporunda belirtilenler giriş veya çıkış deliği.

velhasıl bizim burada dördüncü kurşun deliği diye bahsettiğimiz dizdeki bir kurşun sıyırması olabilir.ki savcılık açıklamasında beş kurşun girişinden başka 3 ayrı kurşun sıyrığından bahsediliyor. bu bağlamda birinci kurşunu es geçersek savcılık açıklaması hastane raporuyla tutarlı gibi.

sonuç olarak asıl olan otopsi raporudur. o otopsi raporu birinci kurşunun nereden geldiğini de söyler nerden çıktığını da...

ama yine de savcılık açıklamasında bile 5+3 sekiz adet yani çok kurşun var.
çok kurşun var.

valla ben anlamadim. ilk gosterilen rapor dogru olabilir, yada yalan olabilir. bilmiyorum.
okuyunca bnm ilgimi ceken, kimilerince dogru olmasinin isteniyor olmasi.

Bu canim vatanimda yalansiz dolansiz bir haber cikmazmi arkadas
Elektrikler gider nedeni nerde hani yok aciklanmaz
Bu olur yok o vurdu bu vurdu
Ufff insanin canina bogazina getriyolar artik

Bu canim vatanimda yalansiz dolansiz bir haber cikmazmi arkadas
Elektrikler gider nedeni nerde hani yok aciklanmaz
Bu olur yok o vurdu bu vurdu
Ufff insanin canina bogazina getriyolar artik
ülke olarak biz çok hassamışız hata kırılgan beşli diyolar bize :KK61::KK61::KK61::KK61:
ekonomik bir tabir:KK48::KK48:

biri kaynak gösteriyor, biri ama o iktidara yakın haber ajansı ondan öyle yazdı ben ona inanmam diyor, bu haberli ilk paylaşan habersol. bunun da dibinde kadar muhalefet olduğunu biliyoruz, ozaman buna da inanmamızı beklemeyin. herkes işine geldiği gibi yazıyor. biraz gerçekçi bakmak lazım olaya.

biri kaynak gösteriyor, biri ama o iktidara yakın haber ajansı ondan öyle yazdı ben ona inanmam diyor, bu haberli ilk paylaşan habersol. bunun da dibinde kadar muhalefet olduğunu biliyoruz, ozaman buna da inanmamızı beklemeyin. herkes işine geldiği gibi yazıyor. biraz gerçekçi bakmak lazım olaya.
o haber kaynaginin iktidara yakin oldugundan haberim bile yok eger tasin banaysa cunki ben kaynak gosterdim.Ben haber ajanslarindan dinledigimi paylastim bi arkadasta sormus kaynak var mi diye arama motorunun verdigi kaynaklardan birini kopyaladim.Ozel olarak yok iktidara yakin muhalefete soyle boyle bi caba icinde arama yapmadim.Kay ak istedikleri icin buldugumu paylastim.

X