• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastane Odası Süslemesi ile ilgili ???

NADYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
291
5
96
İstanbul
herkese selamlar
konumu özellikle buraya açıyorum.
doğum yapmış annişler yardımcı olsun diye
şuan 29 haftalık hamişim.
hastane odasını süsletmek istiyorum.
istanbul avrupa yakasında oturuyorum
sizlerde yaptırdınızmı
bana firma tavsiye edbilirmisiniz?
yani kendim uğraşmak istemiyorum.bu işi iyi yapan bir organizasyon şirketine ihtiyacım var
hatta yaptıranlar keşke çekilmiş fotoğraflarınıda koysa çok makbule geçerdi kızlar.
şimdiden teşekkürler

kızlar haftasonu bakmadım diye üzülmüştüm.ama kimse yazmamışki :((
hiç bu işle ilgilenmiş biri yok mu aramızda???

canım onu doğum yaptığın hastane ile konuşuyorsun. her hastanede böyle organizasyonlarla ilgilenen bölüm var. onlar sana bir broşür veriyor. o broşürde oda süslerinin resimleri ve fiyatları yazıyor. (yani bana hastanede öyle bişey verdiler) sende seçip söylüyorsun, onlarda süslüyor. ama bana çok pahalı geldi fiyatları. ben zaten evdeki odanın kapısına asmak için kapı süsü almıştım. onu götürücem hastaneye ve hastane odasının kapısındaki numara yazan yere sıkıştırıp, öyle asıcam. sanada hayırlı doğumlar

arkadaşlar herkes odayı kendimi süsledi.hiç bir firmayla anlaşan yokmu?
offf ya neden cevap yoookkk :((((

merhaba nadya bende hastane süslemesi için bi firma ile anlaştım.fiyatları kişiye göre değişir eğer istersen ismini vereyim anadolu yakasında ama heryere yapıyorlar masal bebek internetten gir bak beğenirsen yaptırırsın benımde 20 günüm var heyecanla bekliyorum,

merhaba nadya bende hastane süslemesi için bi firma ile anlaştım.fiyatları kişiye göre değişir eğer istersen ismini vereyim anadolu yakasında ama heryere yapıyorlar masal bebek internetten gir bak beğenirsen yaptırırsın benımde 20 günüm var heyecanla bekliyorum,

canım valla cevap geliceğinden o kadar umudu kesmiştimki kaç gündür bakmamışım foruma:))
eşimin kuzeni yeni doğum yaptı.onlarada bu firmaya süsletmişlerdi.
bende burayı bulmuştum netten ama işte anadolu yakasında olunca offf dedim kim gitçek taaa karşıya:))
birde bu aralar köprüde durumlar facia zaten
ama çok sağol canım burayla telefonda bir görüşücem.

benim bu konuyla ilgili bir blogum var. tatlibebek.blogspot orada kendinizin nasıl bebek şekeri yapacağınızı anlatıyorum tabii bunların çoğu bana ait değil yabancı uyruklu sitelerden alıntılıyorum. kapı süsü oda süslemesi de var. ama ne yaparsanız yapın aynı fiyata geliyor. yine de iyice gezip son trimestırına girmeden konuşmalısın yoksa son aylarda canından bezgin bir halde uğraşırsın eşim bakar bu işlere de dememek lazım annenin kendisi katılınca organizasyona daha hoş oluyor. biz mersindeydik ama kızkardeşim istanbulda fatihte uygun süsleme eşyaları getirdi bize umarım bi faydam olmuştur yazıyı okuyanlara

Back