Hastane odası için fikir paylaşalım mı

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
Bebek bekleyen veya bebeğine kavuşmuş arkadaşlar, hastane odasında ne gibi hosluklar yapabiliriz? Fikirleriniz var mı? Ben kapıyı suslemeyi düşünüyorum, Bebek Kurabiyesi yapıp güzel bir sepete koyacagim, gelenler bişeyler yazsın diye defter alacağım, sizler?

çok cici nevresim takımı sermiştik yatağıma (özel hastane olsada kendim almıştım ben)nevresim ile takım bire bir olmasada uyumlu peçeteler kağıt bardaklar almıştık çok şirin olmuştu gelenlere kurabiye ve meyve suyu vermiştik çok şirin bir sepete renk renk uğurböcekli şekerler yaptırmıştık bebeğimin yatağınadan minik cibinlikler ilk doğumda kullanılıyor onlardan koyup üzerine bir kaç kelebek takmıştık en fazla 3 tane
odaya balon asmak artık yasak en çok mikrobu onlar topluyormuş gerçek çiçekte koydurmuyor özel hastaneler
sağlıklı doğumlar....kapı süsleme hastaneye aitti

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük su siselerini susluyorlar, lavanta keseleri, , şık bi surahide lohusa şerbeti, süslenmiş kadehler, çeşit çeşit şekerler var beğendiğinizi yaptirip hediye ağacına asabilirsiniz daha bir sürü secenek var bide kiziniz olacaksa ayni renk pijama takimi ve eş saç bandi takabilirsiniz.Yatak ve sepette süslüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…