Çocuk Hastalıkları hastane maceramız...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

umay0110

herşey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.206
30
358
3 aylık bebeğim geçen hafta günde 2-3 kere öksürüyordu bişey varsada erken müdahale olsun diye götürdüm doktora bronşit dedi ve 1 hafta hastanede yattık ne ateşi vardı nede nefes alamaz bir durumu. neyse yattık hastaneye ama benim ömrümden ömür gitti orada bebekler nesef alamıyodu öksürüyorlardı onları görünce benim kızımın hiç bir şeyi yok diyordum 1 hafta sonundada götürdüğümde nasılsa çıkarkende öyleydi. cumartesi günü doktor çok iyi yarın çıkarsınız dedi pazar oldu ciğerleri dinledi azıcık ses var yarın çıkarsınız dedi hastanenin durumu malum pislik içinde, herkes grip kızım daha kötü olacak diye korkup bugün çıkalım dedim ve çıktık ilaç falanda vermedi bebeğim son 3 gün hiç uyumamıştı hiç ağlamayan kız sabahlara kadar ağladı galiba serum takılan kolu acıyordu hemşirelerde ilgilenmiyordu dün gece evimizde deliksiz 8 saat uyudu 3 aylık bebek acıkması gerekirdi ama uykusuzluktan bebeğim sızdı resmen. şimdide korkuyorum hadi geçmezse diye ilaç vermedi çünkü. ama yine aynı şeyi söylüyorum bikaç kere öksürmeyle hastanede yatırlırmı? tekrar doktora götürmeyede korkuyorum hasteneye alırsa diye ne yapacağımı şaşırdım bazen ses geliyor gibi ama öksürük ve huzursuzluğu yok...

çok geçmiş olsun ama bende anlayamadım dr.un neden 1 hafta hastenede yatırdığını bi öksürük yüzünden?
üstelik bi düzelmede olmamış!!
özel hastanemiydi?
benim tavsiyem; bebeğinin döşünü yani göğsünü sıcak tut,havluyu ısıtıp koyabilirsin mesela.

teşekkür ederim devlet hastanesiydi ve burada güvenilen bir doktordu. aynı odada kaldığımız 2 yaşındaki çocuğu ise kusar ve ishal durumundayken çıkarmış ilginç bir durum çocuk hastaneye yattığından daha kötü durumda çıkmış eve üzücü bir durum. yarın başka doktora götürcem ama korkuyorum yine hastaneye alırlar diye. buarada güneydoğuda bir ildeyim ve malesef özel hastane yok

inanmıyorum ya nasıl yatırırlar ufacık bebegi hastaneye..keşke sizde ırakmasaydız..drda çok işinin ehlidegilbelli
benin kızım 2 yaşında bonşitoldu ama evde şuruplarla geçti.pes yani

bugün ateşi var diye doktora götürdük ve enfeksiyon kapmış olabilir dedi. bizi hastaneye yatıran o doktoru Allaha havale ediyorum tahlil yaptırdık ve sonuç bekliyoruz neolur Allahım bişey çıkmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…