Hastane fiyatlari arasindaki uçurum:(

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
Hanimlar merhaba. Goz probleminden dolayi yarin hastaneye gidecegim. Ozel hastane olsun dedim. Ankaradayim. Dunya gözden randevu aldim ama 200 tlye yakinmis muayne ucreti hatta benim sosyal güvencem yok cunku ogrenciyim ve sgkya belge vermedim. Genelde cok hastaneye isim dusmezdi. 270 gibi bir rakam soyledi. Daha sonra kudret gozu aradim. 135 lira oldugunu soyledi kudret gozden de randevu aldim
Birini iptal edecegim. Sizce hangisi?
Daha once dunya goze gittim. Iyi bir doktordu doktor. Memnun kalmıştım. En azindan gozluk yazmıştı bana ama kudret goze daha once gitmedim ve bu fiyat farki canimi sıktı. Alti ustu 10 dakika muayne edicekler. Ne bu dedim. Ben gittigim zaman 98 tl gibi bi fiyat odemistim 4 sene once dunya goze. kudret goze daha once giden var mi? Bilgilendirir misiniz? Kafam cok karisti
Teşekkür ederim simdiden

Ben İstanbul'da yaşıyorum. Kızımı İstanbul Göze götürmüştüm (45 tl muayenesi) oradaki doktor gözlük verdi. Daha 2 Yaşında diye kabullenemedim ve dünya göz hastanesine götürdüm. Inan bana diğer doktorun söylediklerinden 1 cümle fazlasını söylemedi. Adı var diye bu kadar Pahalı bir hastane. Diğerine git bence.

Teşekkür ederim, dikkate alacağım

gittiğin yeri ve yorumlarını yazar mısın sonra, ağustosta ankarada olucam kısmetse, ben de gidicem göze

neden özele gidiyorsunuz? devlete gitmeyi düşünün derim. parası için değil, ben özellere artık hiç güvenmiyorum. gereksiz de olsa herkese ameliyat öneriyorlar para için.

neden özele gidiyorsunuz? devlete gitmeyi düşünün derim. parası için değil, ben özellere artık hiç güvenmiyorum. gereksiz de olsa herkese ameliyat öneriyorlar para için.

Ramazan dolayısıyla cok sira beklemek istemiyorum. Goz rahatsizligimda hep ozel hastaneye gittim. Devleti düşündüm ama gidecegim hastane evime cok uzak ve cok uzun zaman sonraya randevu veriyor. O zaman da ben sehirde olmuyorum..
Ticari kaygi cok fazla oluyor, haklisiniz.

ciddi bir probleminiz varsa hastaneden cok doktor araştırmanın daha faydali oldugunu dusunuyorum. Bir yakinim ankarada ozel bir doktorda riskli bir ameliyat oldu, cok uzun arastirdilar ankaradaki tum goz doktorlarini biliyorlar artik. Vaktiniz varsa öğrenip size mesaj atarim

ben 2014 aralık ayında kudret göze gitmiştim. memnun kalmıştım.
45 lira gibi birşey ödemiştim.
ilgi göze gitmiştim daha önceki yıl hiç beğenmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…