Saat geç oldu yarina randevu alamam galiba artik.maya gözü ara bide
Ben İstanbul'da yaşıyorum. Kızımı İstanbul Göze götürmüştüm (45 tl muayenesi) oradaki doktor gözlük verdi. Daha 2 Yaşında diye kabullenemedim ve dünya göz hastanesine götürdüm. Inan bana diğer doktorun söylediklerinden 1 cümle fazlasını söylemedi. Adı var diye bu kadar Pahalı bir hastane. Diğerine git bence.
gittiğin yeri ve yorumlarını yazar mısın sonra, ağustosta ankarada olucam kısmetse, ben de gidicem göze
neden özele gidiyorsunuz? devlete gitmeyi düşünün derim. parası için değil, ben özellere artık hiç güvenmiyorum. gereksiz de olsa herkese ameliyat öneriyorlar para için.
ciddi bir probleminiz varsa hastaneden cok doktor araştırmanın daha faydali oldugunu dusunuyorum. Bir yakinim ankarada ozel bir doktorda riskli bir ameliyat oldu, cok uzun arastirdilar ankaradaki tum goz doktorlarini biliyorlar artik. Vaktiniz varsa öğrenip size mesaj atarimRamazan dolayısıyla cok sira beklemek istemiyorum. Goz rahatsizligimda hep ozel hastaneye gittim. Devleti düşündüm ama gidecegim hastane evime cok uzak ve cok uzun zaman sonraya randevu veriyor. O zaman da ben sehirde olmuyorum..
Ticari kaygi cok fazla oluyor, haklisiniz.
AdAm_OLaCaK_KIZ kudret göze gittim, memnun kaldım.