• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastane - Doktor hakkında tavsiyelerinize ihtiyacımız var

Masal2909

Bir küçük eylül masalı ♡
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
101
40
48
Kızlar daha önce eşimin spremiyogram testini paylaşmıştım sizlerle yeniden spremiyogram verdik ve öncelikle size onları yazmak istiyorum
Volüm: 9.2
Ph: 8.5
Spermatozoa sayısı: 3.000.000
Total sprematozoa sayısı: 27.600.000
İleri hareketli: %18
Yerinde hareketli:%10
Hareketsiz: %72
Toplam ileri hareketli sprem sayısı: 4.968.000
Yuvarlak hücre sayısı: 100.000
Morfoloji: normal %1 anormal %99
Baş %92
Boyun %48
Kuyruk% 39

Sonuçlarımız böyle arkadaşlar size danışmak istediğim asıl konu bize istanbul avrupa yakasında tüp bebek yaptırabilecegimiz bir devlet hastanesi önerirmisiniz birçok öneri aldım ama kafam çok karışık fikirlerini bekliyorum şimdiden cevap veren arkadaslara teşekkür ederim.

Yardımcı olabilecek kimse yok mu
İstanbul'da Tüp bebek yapan hastaneleri ve hasta memnuniyetlerini bölümde açılan konulardan takip edin isterseniz.
Size hangi hastaneleri tavsiye ettiler? Buradan okuduğuma göre vakıf hastaneleri de öneriliyor, fiyatları ve hasta memnuniyeti iyi olan vakıf hastanelerini de araştırın isterseniz.

Tez zamanda bebeğinize kavuşmanız dileğiyle.

Kızlar daha önce eşimin spremiyogram testini paylaşmıştım sizlerle yeniden spremiyogram verdik ve öncelikle size onları yazmak istiyorum
Volüm: 9.2
Ph: 8.5
Spermatozoa sayısı: 3.000.000
Total sprematozoa sayısı: 27.600.000
İleri hareketli: %18
Yerinde hareketli:%10
Hareketsiz: %72
Toplam ileri hareketli sprem sayısı: 4.968.000
Yuvarlak hücre sayısı: 100.000
Morfoloji: normal %1 anormal %99
Baş %92
Boyun %48
Kuyruk% 39

Sonuçlarımız böyle arkadaşlar size danışmak istediğim asıl konu bize istanbul avrupa yakasında tüp bebek yaptırabilecegimiz bir devlet hastanesi önerirmisiniz birçok öneri aldım ama kafam çok karışık fikirlerini bekliyorum şimdiden cevap veren arkadaslara teşekkür ederim.
İstanbulda bilmiyorum ama Samsun Medicalpark hastanesinde Naziye Hanım var bizde senelerce uğraştık eşimle sağolsun Naziye hanım bize hem manevi destek oldu hemde sonunda çocuk sahibi olabildik. Tüp Bebek üzerine uzmanlığı ve tecrübesi çok fazla bir danışmanı tavsiye ederim.

İstanbul'da Tüp bebek yapan hastaneleri ve hasta memnuniyetlerini bölümde açılan konulardan takip edin isterseniz.
Size hangi hastaneleri tavsiye ettiler? Buradan okuduğuma göre vakıf hastaneleri de öneriliyor, fiyatları ve hasta memnuniyeti iyi olan vakıf hastanelerini de araştırın isterseniz.

Tez zamanda bebeğinize kavuşmanız dileğiyle.

Amin iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bana bezmialem hastanesini tavsiye ettiler orasıda vakıf yarı devlet yarı özelmiş yani birde küçükçekmecede kanuni sultan süleyman hastanesini söylediler ama inanin çok karışık bir durum rapor da 3 yıl evlilik şartı isteniyormus biz 2 yıllık evliyiz rapor nasıl cikartilicak şayet ki çikarılmazsa prosedür nasıl işler hiç bilmiyorum raporsuz maddi açıdan ne kadarı gözden çıkarmamız gerekiyor böyle bir karmaşanın içindeyim suan

İstanbulda bilmiyorum ama Samsun Medicalpark hastanesinde Naziye Hanım var bizde senelerce uğraştık eşimle sağolsun Naziye hanım bize hem manevi destek oldu hemde sonunda çocuk sahibi olabildik. Tüp Bebek üzerine uzmanlığı ve tecrübesi çok fazla bir danışmanı tavsiye ederim.

Cevabınız için çok teşekkür ederim istanbulda avrupa yakasında yaşıyorum Samsun'da tedavi olabileceğimizi zannetmiyorum çünkü şartları oluşturamayız en azından orda bir tanıdığımız vs bile yok çok zor olur bu durumda

Amin iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bana bezmialem hastanesini tavsiye ettiler orasıda vakıf yarı devlet yarı özelmiş yani birde küçükçekmecede kanuni sultan süleyman hastanesini söylediler ama inanin çok karışık bir durum rapor da 3 yıl evlilik şartı isteniyormus biz 2 yıllık evliyiz rapor nasıl cikartilicak şayet ki çikarılmazsa prosedür nasıl işler hiç bilmiyorum raporsuz maddi açıdan ne kadarı gözden çıkarmamız gerekiyor böyle bir karmaşanın içindeyim suan
Bezmialem'in methini ben de duydum, prosedürü bilmiyorum, umarım bilen birileri okur yardımcı olur size.

Şu linke tıklar mısınız?
Bezmialem'in fiyatları yazılmış bir üyemiz tarafından.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...da-tup-bebek-yapan-devlet-hastaneleri.945006/

Samsun'da fakulde'de prf.dr.İdris Koçak i tavsiye ederim.
Bende özel hastaneler de çokça Zaman ve para harcadım ama olmadı. Sonra İdris bey e gittik ve Allah'a çok şükür şu an 3 aylık hamileyim.

Bende özel hastaneler de çokça Zaman ve para harcadım ama olmadı. Sonra İdris bey e gittik ve Allah'a çok şükür şu an 3 aylık hamileyim.

Cevabın için çok teşekkür ederim. Allah sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Keşke şartlarım el verse de gidebilsem ama istanbulda yaşıyorum eşimin yoğun bir iş temposu var büyük ihtimal istanbulda tedavi olabilicez önerin için çok teşekkür ederim

Elif merhaba. Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah... Bişey sormak ıstiyorum İdris Koçak hala fakültedemi bilgin varmı ve ücret ne kadar ödediniz

Elif merhaba. Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah... Bişey sormak ıstiyorum İdris Koçak hala fakültedemi bilgin varmı ve ücret ne kadar ödediniz
Evet fakülte'de , 120
Evet fakülte'de

Ne kadar ücret odediniz acaba iğnelerle birlikte, rapor çıkarabildiniz mi bi de kaç yılık evli olma şartı var
Rapor cikarmadik yaş sebebiyle sartlarimiz uymuyor. Evlilikte yıl şartı falan bilmiyorum öyle bişey varmı. Masraflar 7 bin lira civarı tutabilir ama hastadan hastaya değişir zannedersem.

Rapor cikarmadik yaş sebebiyle sartlarimiz uymuyor. Evlilikte yıl şartı falan bilmiyorum öyle bişey varmı. Masraflar 7 bin lira civarı tutabilir ama hastadan hastaya değişir zannedersem.

yaş sebebiyle demişsiniz sınırmı var yaşta

Back
X