Gebelik söylemezsem bakarlar mı yani normal idrar yolu tahlilinde belli olmuyor muÖzellikle söylerseniz bakarlar
OlmuyorHastaneye idrar tahlili vereceğim kontrol için normal idrar tahlilinde gebelik belli olur mu
Söylemezsen belli olmaz söylersen olur olası bir durumda çok yüksek bir tahlil sonucu çıkarsa gebelikten şüphelenebilirler o bir ihtimal değerlerin yüksek çıkar belki öylelikle bir şüphe olabilir ama idrar yoluyla sadece söylendiği zaman oluyor diye biliyorum öyle bir şüphen varsa bir gebelik testi yaptın mı belki de vardır Allahın izniyle niye olmasınHastaneye idrar tahlili vereceğim kontrol için normal idrar tahlilinde gebelik belli olur mu
Gebelik düşünmüyoruz korunduk hatta üstüne ella içtim ama belirti oldu ilişkiden 9 gün sonra idrar tahlili yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu çıktı hala belirtim oluyor kafam çok karışıkSöylemezsen belli olmaz söylersen olur olası bir durumda çok yüksek bir tahlil sonucu çıkarsa gebelikten şüphelenebilirler o bir ihtimal değerlerin yüksek çıkar belki öylelikle bir şüphe olabilir ama idrar yoluyla sadece söylendiği zaman oluyor diye biliyorum öyle bir şüphen varsa bir gebelik testi yaptın mı belki de vardır Allahın izniyle niye olmasın
Belki yumurtlama belirtisi falan olabilir çünkü yumurtlama belirtisi adet belirtisi gebelik belirtisi ile aynı olduğu için kafa karışıklığı yapabilir ama ilaç kullandıysaN bence olmamıştır o zaman gecikmesi falan da yapabilir o yüzden endişelenmeGebelik düşünmüyoruz korunduk hatta üstüne ella içtim ama belirti oldu ilişkiden 9 gün sonra idrar tahlili yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu çıktı hala belirtim oluyor kafam çok karışık
Adetim düzensizdir adet bittikten 3 gün sonra ilişki oldu içe boşalmada olmadı yumurtlama döneminden itibaren beyaz akıntım hiç geçmedi idrar yolu enfeksiyonu bu kadar akıntı yapar mı ki biliyor musunuzBelki yumurtlama belirtisi falan olabilir çünkü yumurtlama belirtisi adet belirtisi gebelik belirtisi ile aynı olduğu için kafa karışıklığı yapabilir ama ilaç kullandıysaN bence olmamıştır o zaman gecikmesi falan da yapabilir o yüzden endişelenme
Normal idrar derken beta hormonuna bakılması lazım fakat kana daha önce geçiyor kan tahlili verdirip beta değerine bakılmasını isterseniz daha iyi olurHastaneye idrar tahlili vereceğim kontrol için normal idrar tahlilinde gebelik belli olur mu
İlişkinin üzerinden 23 gün geçti idrarda çıkmaz mı kiNormal idrar derken beta hormonuna bakılması lazım fakat kana daha önce geçiyor kan tahlili verdirip beta değerine bakılmasını isterseniz daha iyi olur
Çıkar sanırım ama dediğim gibi kan testi daha garanti olurİlişkinin üzerinden 23 gün geçti idrarda çıkmaz mı ki