Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hastane çıkışı

endorfine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
100
2
96
Kastamonu
arkadaşlar hastane çıkışlarınızı hangi marka aldınız ve kaç parça aldınız çok kararsız kalıyorum ben yahuuuu

ben mini damla 20li set aldım.150 liraya aldım.pamuğu çok güzel ama çok pahalı yaa.bir de aziz bebe var oda çok kaliteli yine 150 civarı.yalnız mini damlanın yeni doğanları 50 cm aziz bebenin ki ise 56 cm.pişman oldum sonradan keşke 56 cm alsaydım diyorum.

kalitesine güvendiğim için aziz bebe aldım 85 tl civarındaydı... memnunumda ama benim bebeğim biraz kilolu doğdu.. şuan 2 ayı dolmadı ve olmuyor kullanamıyoruz. 3.850 kg ve 51 santim doğdu .. 3-6 ay kıyafetlerine geçmeye başlayacağız.
çok fazla kıyafet almak hem mantıklı hem değil işte görüldüğü üzere :)

kalitesine güvendiğim için aziz bebe aldım 85 tl civarındaydı... memnunumda ama benim bebeğim biraz kilolu doğdu.. şuan 2 ayı dolmadı ve olmuyor kullanamıyoruz. 3.850 kg ve 51 santim doğdu .. 3-6 ay kıyafetlerine geçmeye başlayacağız.
çok fazla kıyafet almak hem mantıklı hem değil işte görüldüğü üzere :)

Bizi de doktorumuz uyarmıştı ki 4040 gr olunca bebeğim resmen 1 hafta sonra olmadılar. O yüzden çok alma. Arkadaşımın kızından kalma chicco setler vardı biz kullanışlı bulmadık. En çok gezmeye gittiğim Eskişehir den bebeğime bir şey alayım diyerek bilmeden, rastgele aldığım bebettonun 10 lu setini kullandım. 85 tl vermistim battaniyesini hala elimden düşürmüyorum. Kalitesi dikişi kullanışı çok başarılı tavsiye ederim.

ben idil bayb almıştım 10 lu, 70-80 civariydi hatırlamıyorum, kalitesi çok iyi. çok renkli bir takım almıştım ve çok sık yıkadım ama hiç solmadı. tavsiye ederim penyesi de çok iyi.

ama keske bir tane daha alsaydım 10 lu, arkadaşlar çok almayın diyorlar doğrudur ama benim kız çıtıpıtı bişeydi ve onları epey giydi (2.5-3 aylık olana kadar arada giydirdim)

ayrıca aziz bebenin 5li takımını da almıştım. idilbayb ye göre biraz kalın gibi geldi penyesi bana

size tavsiyem, şimdi çok güzel renkli-desenli takımlar çıktı; alışılmışın dışına çıkabilirsiniz.

bide kesinlikle en az iki tane alın :34:

Son düzenleme:
Hastane çıkışı alırken çok parçalıları tercih etmek bence gereksiz 5 parçalılarda işinizi görüyor bilemediniz en fazla 10 parçalılar yada tulumdu ayaklı pantolon üst filan kendiniz takım yapın birde bebeğiniz çok kilolu değilse uzun süre giyebiliyorlar biz 3 aylık olana kadar kullandık

Yazlık hastane çıkışı olur mu çünkü tulum fallan giydirilmez dimi bebeğe yaz sıcağın da

Bebekler için ilk dönemlerde sıcaklık önemli yazın ortasındada giydiriyorsunuz tulum olmasa bile ayaklı altlar filan giydiriliyor

Ben de heveslenip 3 takım almıştım..Bebekler o kadar hızlı büyüyor ki maşallah hiçbirisini doya doya giydiremedim...abartmaya gerek yok bence aziz bebenin 1 tane takımını almak yeterli...

Back