• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Hastane çıkışı ve doğum cantasi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1mrw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.706
En iyi cevaplar
1
3.972
83
Kızlar doğum çantami hazirlamak istiyorum yavaş yavaş ama neler koymam gerekiyor fikre ihtiyacim var bide 10 lu hastane cikisi aldim ama baskili degil isimli yaptirmak istiyorum fakat hicbiryerden bulamadim açıkcası internette guvenilir siteleride bilmiyorum yardima ihtiyacım var 😇

Kızlar doğum çantami hazirlamak istiyorum yavaş yavaş ama neler koymam gerekiyor fikre ihtiyacim var bide 10 lu hastane cikisi aldim ama baskili degil isimli yaptirmak istiyorum fakat hicbiryerden bulamadim açıkcası internette guvenilir siteleride bilmiyorum yardima ihtiyacım var 😇
10 lu takima ek olarak 1-2 tane 5li takim alabilirsin veya alt ust zibin seklinde sen birlestirip takim yapabilirsin kusma veya bezden sizma durumunda sık ust degismen gerekebilir. Kalin bir battaniye kalkn patikler al bebek icin minnaklar cok usuyor cunku. Mayis dogumluyuz ayaklarini zor isittik. Her ihtimale karsi biberon olsun yaninda hemen sut gelmeyince mama destegi gerekebilir
Ben cay kasigida almistim hemsireler mamayi siringa ile verin diyolar onu yapamam diye kasikla dokmustuk agzina gerci snra biberon verdim. Yedekli kiyafetler bez islak mendil agiz mendili baska bosey gelmedi aklima pisik kremi vs hastanede gerekli degil kullanilmiyor. Muslin battaniyede olsun yaninda bide alt acma bezi alabilirsin bebegi yatirmadan once altina sermek icin

Sadece 1 tane hastane çıkışı yetmez. Battaniyesiz olan takımlardan birkaç tane daha alın. Bi de çok erken ya hazırlamak için. Daha ben hazırlamadım mesela

Ooo ben gormedim bebegin dogacagi tarihi kiz cok erken hele bi 30.haftaya gel

eğer isimli hastane çıkışı yaptırmak isterseniz benim arkadaşım yapıyor instgramda .hatta bulursam size kızımın hastane çıkışını paylaşayım. daha erkenmiş sizin için ama doğuma yakında yaptırsanız kısa sürede hazırlıyor. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. düşünürseniz özelden ismini atabilirim sayfanın.

Back
X