Doğuma Hazırlık Hastane çıkışı bebeğinizi nasıl eve taşıyacaksınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

seyyah_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
103
1
96
Antalya
İyi günler hanımlar. 1 ay sonra Allah'ın izni ile doğum yapacağım. Ancak aklıma takılan bir nokta hastaneden çıktığımızda bebeğin taşınması. Ben oto koltuklu bebek arabalarından aldım. Hem ana kucağı hemde oto koltuğu olarak kullanılır hastane çıkışında da bunu kullanırsın dedi satan yetkililer. Herkes de bu şekilde kullanıyor dedi. Ama ana kucağı oturur pozisyonda olduğu için bebeğin kemik yapısına zararı olur mu içine destek minder mi hazırlamak gerekir. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Aldığımız bebek arabası bu modelde.
http://www.bebekbayi.com/UrunResiml...vangarde-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-4165.jpg

merhaba benimde dogumum bir ay sonra olucak herkes bize portbebe önerdi çünkü ana kucagında cocuk düz durmuyormus...bizde portbebe aldık tasımak için 3 ayda kullanırsınız dediker

Ben de kismetse ana kucagi ile cikaracagim yavrumu hastaneden, internette bir cok magazada `ana kucagi destek minderi` satiliyor. Onlardan bir tane edinebilirsin...

Farkli renkleri de mevcut, bir arastir derim...

merhaba benimde dogumum bir ay sonra olucak herkes bize portbebe önerdi çünkü ana kucagında cocuk düz durmuyormus...bizde portbebe aldık tasımak için 3 ayda kullanırsınız dediker

Bu modelden yengem kullanmıştı. O zamanlar pek de içime sinmedi taşınma şekli o yüzden bu modelleri hiç düşünmemiştim. Taşırken içeri çöküyordu bebek.:44:

Ben de kismetse ana kucagi ile cikaracagim yavrumu hastaneden, internette bir cok magazada `ana kucagi destek minderi` satiliyor. Onlardan bir tane edinebilirsin...

Eki Görüntüle 1019398 Farkli renkleri de mevcut, bir arastir derim...

bende böyle bir şey düşünüyordum. Ama terziye yaptırmayı veya annemle pamuk dan minder felan tasarlamaya çalışıyordum. Bunları bir inceleyeyim teşekkürler.

merhaba. benim de kızım 2 aylık. doğduğu günden beri ana kucağıyla taşıyoruz içine bir bebek yastığını diklemesine yerleştirdik yükseldi iyi oldu.bebek yatar pozisyonda durabiliyor.

Kızım 3aylık bilirim neler neler gelir akla doğum öncesi...bizim oto kotugumuz var ama hala kullanmaya başlayamadım daha yeni arabaya monte ettik..bebek yeni doğunca o kadar minik, savunmasız oluyorki yani oturtmak pek mümkün görünmedi bana o yüzden portbebe en güzeli..içine kalınca bir battaniye ile bildiğin yatak..sağlık ocağına bile onla götürüyorum..bence portbebe ilk aylar çok kullanışlı öyle pahalı birşeyde değil bence bir tane edinin..hayırlı doğumlar

Ana kucağı düşünüyorum ikizlerim için hastaneden çıkacakları zaman. Portbebe tamam düz yatak gibi ama elde taşınabilir onunla arabaya binemezsiniz.
Ben Kayseriden Yozgata evime geleceğim portbebeyle iki çocuk arabada nasıl olsunki, üstelik ana kucağı oto koltuğu yasal olarak arabanızda olması gerekiyor. Kucaktan bebek taşınmaz arabada kaza olsa ne olacak

evet arkadaşlar kızım 2 aylık oldu. hastaneden çıktığımız günden beri ana kucağı kullanıyorum. İlk ay çukur yerini yükselttim. kendini toparlayınca onu da cıkardım. Evde bile bazen onda uyutuyorum kızımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…