Doğuma Hazırlık hastane cantamızı hazırlıyoruz yıkadık ütüledik:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

xvelembar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
183
4
herkeze hayırlı dogumlar sizin hazırlıklar ne alemde anne adayları. $P1010101.jpg

$P1010103.jpg

$P1010105.jpg

$P1010102.jpg

$P1010107.jpg

Ne kadar zamanın kaldı canım senin?Ben önümüzdeki ay yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum bebişin kıyafetlerini ve kendiminkileri...

Ben 36. haftadayım, şu oda işini bir halletseydim bu hafta yıkama ütülemeye başlayacağım. Umarım gecikmemişimdir. :)

çok ciciler allahım hayırlısıyla giymeyi nasip etsin inşallah...ben 38 haftalığım ama biraz erken davrandm sanırım 30 haftalıkken kızımın cicileri yıkanmış ütülenmiş ve dolabına yerleştirilmişti :)

Ne kadar zamanın kaldı canım senin?Ben önümüzdeki ay yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum bebişin kıyafetlerini ve kendiminkileri...

cnm ben 34 haftamdayım. artık hazırlıyım dedim çünkü onada enerji gerek.bende artık agırlastıgımı hissediyorum.hepimize hayırlı dogumlar.hazırlıklardada kolaylıklar diliyorum.

yarın 32.haftam bıtıyo yıkayıp utuleyıp cıcılerı bende hazırlıcam 33-34 gıbı...

evt cnm hazırla tam zamanı inan ben bi hafta oldu ancak bitirdim.kolay sanıyrdum ama inan çok oyalayıcı.çok şükür herseyini yıkadım yerleştirdim öle rahatladım ki anlatamam.

ayyyyyyyyyyyy çok qüzelllllllllll
çok heycanlııııııııı
opuyorumnanaktan
ne kadar qüzel bir duyqudur bu yaaa
inşallah bende bikaç ay sonra tadıcam bu duyquyu
Allah nasip ederse..
opuyorumnanaktan

Ben de 33.-34. haftalarda başlamayı düşünüyorum bu hazırlıklara ama diğer taraftan da her ihtimale karşı acaba çanta mı hazırlasam mı diyorum?Yarın dr. randevumuz var bir de dr. da fikrini alacağım.Ayrıca hasta yatış bölümüne de gidip ne tür şeyler götürmem gerektiği konusunda hemşirelerle de konuşayım diyorum...

evt cnm hazırla tam zamanı inan ben bi hafta oldu ancak bitirdim.kolay sanıyrdum ama inan çok oyalayıcı.çok şükür herseyini yıkadım yerleştirdim öle rahatladım ki anlatamam.

gerıye yaramazı beklemek kaldı desene o kısım daha heyecanlı kaydirigubbakcemile3

bende pazartesi yıkamaya başlıcam perşembe odası gelicek artık ortalıkta durmasın eşyaları yıkanıp yerine girsin
pazartesi 32+3 olmuş olucam hastane çantasınıda hazırlarım

bende pazartesi yıkamaya başlıcam perşembe odası gelicek artık ortalıkta durmasın eşyaları yıkanıp yerine girsin
pazartesi 32+3 olmuş olucam hastane çantasınıda hazırlarım

Arkadaşım sanırım mobilyaların biraz havalanması da gerekecek o yüzden bence mobilyalar biraz havalandıktan sonra yıkamaya başlasan daha iyi olur...

Son düzenleme:
arkadaslar ben 27. haftadayım ve doktorum erken dogum ıhtımalı var 3 ay yatacaksın dedı.. hic bir seyı hazırlamamıstım. bence yapmamıs arkadaslar haftalarınız ck ılerlemeden bır kac parcada olsa hazır tutun.. ben sımdı ıstesemde yapamıycam, ugursuzluk olur 7. ayın dolmadan bır sey alma dıyordu cevremdekiler, ıyıkı bır kac parca esya falan almısız.. herkese ıyı dogumlar.

ben de 28 haftayı yeni devirdim...2 tulum,2 hastane çıkışı,peluş battaniye,penye battaniye,5 çıtçıtlı badi ve 5 patikli alt,bol çorap bol patik bol yelek (penye ve örgü) aldım..erken gelirse bebişim idare eder mi ilk etapta? ööbür ay çıkmayı planlıyoruz alışverişe ne önerirsiniz?alt açma falan da layım bari..

çok tatlı hepsi.. aynı tavşanlı takımdan ben de aldım.. hayırlısıyla gelsinler

X