• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalk belirtisi bir aknt m yoksa regl mi

parle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
698
243
103
merhabalar, vajinismusu tam olarak yenememiş biriyim bir ilişki denemesinden sonra hafif lekeli yoğun kıvamlı akıntım oldu k. zarıyle ilgili olabilir dedim devam etti adet dönemimim 13. gündüydü adet olmadığını düşündüm. 17.günde rengi tam olarak değişti kahverengi ama neredeyse su gibi diyebilirim adet kanaması diye düşündüm. kötü bir benzetme yapıcam ama hani kahve ve su tam özleşmeden önce bi görüntü ve renk vardır ya aynen öyle. bugün onuncu günü. normalde tam anlamıyla 10 . gün akıntım normale dönerdi. sanki yarın sabah da aynı akıntı olacak gibi geliyor. bu arada akıntı miktarı çok az. günlük pedlere bile neredeyse gerek kalmadı diyebilirim. tedirgin olmaya başladım. bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevirim.

teşekkür ederim ikinize de
öyle rahatsız edici bir kokusu yok bence tabi hafif bi koku var ama normalde olan gibi.aslında dr. gitmem için bi sebep de olabilir.
ilk zamanlarda yine dr a gitmeye çekiniyordum. buna benzer şekilde adet kanamam uzamış kan parçacıkları olan bi akıntı devam etmişti. korkup doktora gitmiştim ve doktorun ağzından da vaji yi teyit etmiştim kötü bi tecrübeydi. doktor stresten olduğunu söylemişti. ama bu biraz daha farklı.
ALLAH hepimiz yardımcısı olsun

ilk doğumumdan sonra benimde bu şekilde ara ara kahverengi su gibi akıntım oluyodu
baştan önemsemedim zamnan geçtikçe koku başladı sonra doktora gittim
doğum sırasında doku yırtılması olduğunu zamanla muhtemelen ilişki sırasında mikrop kaptığını söyledi
sonra bu yırtığı dondurarak tedavi ettiler sonra normale döndü herşey
belki sizinde bi enfeksiyon durumu vardır
tekrar geçmiş olsun

peki dediğiniz dondurma işlemi nasıl yapıldı ? sakınası olmazsa burdan ya da özelden bilgi vermeniz mümkün mü? size de geçmiş olsun inş. başka sıkıntınız olmaz. doktora gitmeyede çekiniyorum malum sıkıntım da var
ama en geç pztsi günü gitmeye karar verdim erteliyorum biraz farkındayım

peki dediğiniz dondurma işlemi nasıl yapıldı ? sakınası olmazsa burdan ya da özelden bilgi vermeniz mümkün mü? size de geçmiş olsun inş. başka sıkıntınız olmaz. doktora gitmeyede çekiniyorum malum sıkıntım da var

bendede vardı öyle akıntı canım enfeksiyon kapmışsındır kesin benimde öyleydi doktorumun verdiği ilaçları kullandıktan sonra hiçbirşeyim kalmadı

canım bence hiç vakit kaybetme
dondurma işlemi vajinal muayene sırasında yapılıyo dondurma içi oksijen kullanıyolar hiç bi acı hissetmiyosun ben yanında kendimi en rahat hissettiğim doktora gittim ve bayan olmasını tercih ettim
tedavi için gerekli olan bu işlemin sıkıntı vermemesi lazım bence
belki sende böyle bişeye gerek kalmıcak

normal şartlarda bugün doktora gidecektim akıntım devam etmişti çünkü, ama dün tam anlamıyla regl oldum. yani bu garip akıntı 18 gün devam etti reglden sonra da devam eder mi acaba bu haldeyken doktora gidemem sanırım

Back