- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
Sogan ve limonu surekli kullanıyorum. Sarimsaktan cok tiksindim hala goresim yok. Ama dediginiz gibi bitki caylarini sorsam iyi olacaksık sık ellerinizi yıkayın.
meyve hakkınızı C vitaminli olandan yana kullanın.
soğan, sarımsak, limon yiyin yemeklerinizde bol bol.
soğan ve sarımsak antibiyotik yerine geçer derler.
gebelikte tüm bitki çayları önerilmiyor ama doktorunuza sorarak ıhlamur, kuşburnu vs. içebilirsiniz.
Evet gercekten cok abarttim meyveyi. Normal meyve yemek disinda habire suyunu da ictim. Kendim ettim kendim buldum167 şeker ne yahu yuh yani meyveyi abatmıssın cidden senın hiç meyve yememen lazım yasak olmalı sana, illa gripten koruncaksın diye meyve yemek şart değil, meyvede bulunan vitaminin çogu soğanda var bol bol soğan ye.
Ne guzel senin cikmamis. Benim bunyem kac aydir bolca meyveye alistigi icin birden bire kesilmesi cok zor geldi. Psikolojim bozuldu resmen.10 gundur diyetin disina cikmadim.cumartesi tekrar gidicem bakalim insallah dusuk cikarCanim bunye meselsi sanirim. Bende masallah diyim ilk gynden beri yararli olsun fast food olsun yemedigim sey kalmadi seker yuklemesine giderken kensi kendime veda ettim hatta tatlılara vse..cunku kesin firlamis cikar herset yasaklanir diyordum normal cikti sukurki.. ama madem drun sana bu beslenme seklini oönerdi bem olsqm uymaya gayret ederim. Cocuklarla ugrasmak zor ama bolca ellerini yuzunu yika eve gelince dusunu al hastalik toz toprak disarda kalsin ne bilim sicak tut kendini normalden biraz daha ozen bi duruma inşallah ikinci kontrolde duzelmis olr
ayy canım ya suyunu içmik daha beter direk glikoza dönüşüyor , allah korusun şeker hastalıgına yakalanma sakın çok illet bir hastalık , aman diyim yeme hiç meyve yersende ekşi meyveler ye mesela kivi gibi.Evet gercekten cok abarttim meyveyi. Normal meyve yemek disinda habire suyunu da ictim. Kendim ettim kendim buldum
Meyvenin suyunu icmek sekerli su icmekten daha kotuymus. Tabi ben yeni ogrendimayy canım ya suyunu içmik daha beter direk glikoza dönüşüyor , allah korusun şeker hastalıgına yakalanma sakın çok illet bir hastalık , aman diyim yeme hiç meyve yersende ekşi meyveler ye mesela kivi gibi.
Insallah canim benim bebeginde sende saglikli olun da sayili gunnidare edecez. Bak mesela benim t tansiyonmda hep dusuktur ona ragmen ellerim ayaklarim sisiyor bunun yqninda tum kemiklerim oyle a agriyorki gece uykularini unuttum diyebilirim yani herkeste farkli seyler oluyor hic canini sikmaNe guzel senin cikmamis. Benim bunyem kac aydir bolca meyveye alistigi icin birden bire kesilmesi cok zor geldi. Psikolojim bozuldu resmen.10 gun diyetin disina cikmadim.cumartesi tekrar gidicem bakalim insallah dusuk cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?