HASTALIKTAN BANA KALANLAR.

redcloud

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
130
6
Merhaba bayanlar 21 yasinda bi genc kizim ve Lupus (sle) hastasiyim. Hastalik doneminde yuksek doz kortizon kullandim ve bunun sonucunda da vucudumun hemen hemen her yerinde derin catlaklar olustu. Onceler kipkirmiziydilar ama zaman gectikce beyazladilar. Belirgin sekilde sinirlerimi bozuyor bu durum. Daha cok gencim ve inanin vucudumla barisik degilim. Kollarima kadar catladim ve bu durum benim kiyafet secimlerimi de etkiliyor. Cildiyeye gittim cogu kez ama yok ise yaramiyor. Yardim edin lutfen bi fikir verin bana. Plastik cerrahiye gitsem ne yapabilir diye dusunuyorum. Isin icinden cikamadim yillardir. Bi cozum en azindan aza indirgecek bisi... Cevaplarini bekliyorum.

Catlaklara kesin cozum bulunmadi henuz.
Kendinizle barisik olun cogu kadinda catlak var yalniz degilsiniz boyle dusunun.

Cok sukur ki hastaligi atlattiniz daha kotu olabilirdi.. Umursamayin kendinizi rahatlatin .. Simdi herkes catlakli selulitli bosverin..

Yeni çatlakların yayılmaması adına vücudu hep nemli tutmak gerekiyor :) bebe yağı ve vücut losyonu yenisini engeller en azından

Keşke kırmızıyken aklınıza gelseydi, beyazladıktan sonrası çaresi yok. Kırmızıyken bebe yağı ile sabah akşam masaj yaparsanız en ufak iz kalmıyor.

böyle şeyleri düşünüp stres yapmayın.hastalığınızı tetiklersiniz.lupus kolay bir hastalık değil.lütfen aynı şeyleri tekrar yaşamayın

çatlakların çözümü yok maalesef..çatlak için strese değmez emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…