Hastalıklarım...

Rhinolight ( ışık tedavisi ) hastalarımıza çok yaptık alerji için denemenizi tavsiye ederim. Son çare diyebilirim

Aaaay benim de polenlere alerjim var,gözlerim kaşınıyor kızarıp şişiyor o_O
Bence aşı iyimiş hiç yoktan yine 10 yıl daha korur :) Geçmiş olsun.

eşimde cok agır gecırır her sene bunu.. ptesı doktordaydık, zyrtec diye bi ilaca basladık cok ıyı geldı.. arastırabılırsınız.. tek detay aksam içilmesi gerekiyor cunku uyku yapıyor.. esım basladıgından berı hapsurmadı bile....

ona benzer birkaç ilaç kullandım. tekrar doktorla konuşayım olmazsa. teşekkürler. bebek istediğim için hap olan formunu pek uygun bulmuyor. ama çok aşırı sıkıntı çektim mi bebeği ertelettiriyor ve hapa başlıyorum.

Rhinolight ( ışık tedavisi ) hastalarımıza çok yaptık alerji için denemenizi tavsiye ederim. Son çare diyebilirim

teşekkürler bir araştırayım. nasıl bir şeymiş.

Aaaay benim de polenlere alerjim var,gözlerim kaşınıyor kızarıp şişiyor o_O
Bence aşı iyimiş hiç yoktan yine 10 yıl daha korur :) Geçmiş olsun.

size de geçmiş olsun. aşı meselesi bünyeye göre değişiyormuş. beni 10 yıl idare etti. şimdilik doktorum uygun bulmadı.

birde benim dişimde amalgam dolgu var birde onu söktüreceğim. eğer alerjimin artmasının nedeni oysa buraya tekrar yazarım.

ışık tedavisini şöyle bir baktım. sadece burun için galiba. sadece benim alerjik rinitim yok. rinit ilaçlarla biraz daha rahat ama alerjik astım ve cilt alerjilerim de mevcut.

Canım suan tek doğal care hacamat yaptırman kafa bölgesinden. Tabiki sertifikası olanlara. Doktorlarda oneriyorlar.ben senden beterim artık nefes alamaz oldum hapsir sürekli burnumda bir karınca ordusu. Hacamati denedim korka korka ve sıkıntım resmen bitti rabbime çok şükür senede bir yaptır bir sene rahat et.antihistaminik almaktan obez olcaz:KK43:resmen dünyaya allerjim var:KK43:

X