Hastalıklarım...

Benim testlerde neye alerjim oldugu bile bulunamadı alerjik rinit hastasıyım ama neye oldugu belli değil ilaç kullanmazsam perişanım burun kaşıntısı hapsuruk akıntı tıkanma kaşıntı vs
Yani hiç değilse siz neyden uzak durmanız gerektiğini biliyorsunuz buda bir şeydir

aynı şeylerin çoğu bende de mevcut. adrenalin iğnesi vermediler nedense.. ama o duruma gelebilirim diye çok dikkat etmemi söyledi doktorum.

besin alerjilerim; çilek, fındık, ceviz, kavun, karpuz, şeftali, taze fasulye, havuç, domates, elma, (kendi tespit ettiklerim; keçi boynuzu, antep fıstığı, kabak çekirdeği)
diğerleri; ev tozu, polenler, kedi köpek, (unuttuğum birkaç birşey daha varda ne) ve tüm kimyasal temizlik malzemeleri...

maske parfüm ve kimyasallarda işe yaramıyor.. gaz maskesi lazım sanırım .

evet stres çok etki ediyor. özellikle adet öncesi gerilim varsa.... bende çok acillik oldum.. acillik olmamak için uğraşıyorum seruma yanlış bir şey kattılar bir keresinde ölümden döndüm.

canm Allah yardımcın olsun gercekten zor..çörekotu'nun alerjiye iyi geldiğini cok duymustum..arastırıp denemelisin bence..

Doktorundan acile gittiğinde kullanılacak ilaçların isimlerini alırsan yanlış ilaç mağduru olmazsın. Ben öyle yapıyorum. Bir de ilaçlara alerjim var çünkü. İçinde parasetamol olan bir ilaç alırsam küt diye gidiyorum. Çok fena...
Dün pikniğe gittik. Dönünce kendimi duşa attım. Kaç saat geçti hala kaşınıyorum.
Alerji benim hastalıklarımın arasında en dandik olanı. O yüzden umursamıyorum pek. Sedef, akdeniz anemisi, kronik zatürre var bir de burnumda deviasyon var. Hepsi birbirine girmiş vaziyette. Defolu gibi hissediyorum kendimi bazen.

kendin tespit etmeyi denemelisin. zaten çoğu şeyin testi yok. kimyasallara alerjim olduğunu ben buldum. bulunmayacak gibi de değildi...

geçmiş olsun.

ilaç listesiyle acile gitmek mantıklıymış. aklım da olsun. aslında nebüle katacağı ilacı seruma katmış o nedenle gidiyordum ben.

bende de var ilaç alerjisi. penisilin... birde antidepresanlardan biri dilimin şişmesine neden olmuştu . kalp ve astım olmasa zorlamaz. bir ilaç veriyorlar bu sefer kalbi etkiliyor, o olmasa astım... bende defoluyum galiba...

birde kendimi dünyalı gibi hissetmiyorum. uzaydan geldim ve dünyaya uyum sağlayamadım. yoksa kendi gezegenimde normal bu durum .

Bu da güzel bir bakış açısıymış. Uzaylı olmak defolu olmaktan daha güzel. :)

Bizim bir arkadaş hamile kalınca alerjilerinin durulduğunu söylemişti. Çok korkmuştu tam baharda hamile kaldığı için ben şimdi ilaç da alamam diye.

O baharı ve bir sonraki baharı da alerjisiz atlattı; sonra da hafif geçirdi. ama on8un ki daha basit boyuttaydı; gıdalarla çok sıkıntısı yoktu.

hamilelikten sonra da geçen çok kişi varmış. sadece alerji değil de astımları da geçmiş.. bebek istiyoruz da gelmedi gitti... o kadar çok şeye alerjim olunca tedaviden de korkuyorum. ama korkunun ecele faydası yok tedavi olacağım...

Alerjik astımdan dolayı gece tıkandım. Mayıs başladı mı ben bitiyorum. Burnum genzim boğazım hepsi komple şiş zor nefes alıyorum 3 yıl aşı oldum bi süre iyidim yine berbat oldum. Bağışıklığım düştü iyice. O da yetmezmiş gibi ankilozan spondilit çıktı o da bağışıklık hastalığı alerji gibi bir çeşit romatizma omurgayı bitiriyor.

Detoks hakkında bir şey duymadım. Beni bilgilendirir misin?

Bir de solgar vm2000 + omega 3 kullanıyorum bu sıralar. Vm2000 özellikle çok iyi.

Maskeyle dolasmak mantikli ben de alerji donemimde kullandim..

Detoks konusunda ise yaptiran yerler var cesitleri var ama en onemlisi atak devrelerde et sut yumurta kesinlikle tuketmemek gerekiyor. O evrelerde oba gore beslenmek gerek.

bir de alerji testine girdiniz mi

bağırsak konusunda temizleyip faydası olabiliyormuş. bende aşı oldum ama geri geldi..

çocukluğundan beri ara ara test yaptırıyorum.

detoks yaptıran yeryeri gördüm. ama sebze suyu kullanıyorlar güvenemedim... çiğ olması bana sıkıntı...

et süt de yemezsem yiyecek bir şey kalmıyor. sebzelerle de başım dertte benim. kimini ara ara kullanayım alerjik oluyorum. örnek verecek olursam bir ara havuç ve domates salatası yapıyordum. oda her gün değil 3 - 4 gün ara ile. onlara da alerjik oldum.

besin alerjilerim; çilek, fındık, ceviz, kavun, karpuz, şeftali, taze fasulye, havuç, domates, elma, (kendi tespit ettiklerim; keçi boynuzu, antep fıstığı, kabak çekirdeği)
diğerleri; ev tozu, polenler, kedi köpek, (unuttuğum birkaç birşey daha varda ne) ve tüm kimyasal temizlik malzemeleri...

maske konusunda da parfüm ve kimyasallarda işe yaramıyor.. ama halen dışarıda maske kullanıyorum. evde ve işte de kullanamam ... ev tozuna çok yüksek. ev için tüm tedbirleri aldım ama olmuyor....

Allah yardimciniz olsun cok zor... evet cig sebze suyu diye biliyorum ben de.. ingiliz karbonati denediniz mi bir dr a da danışınız ama mutlaka bunye alerjik olunca simdi bir sey onermek de zor oluyor insallah gecer

Allah yardimciniz olsun cok zor... evet cig sebze suyu diye biliyorum ben de.. ingiliz karbonati denediniz mi bir dr a da danışınız ama mutlaka bunye alerjik olunca simdi bir sey onermek de zor oluyor insallah gecer

Allah razı olsun. onu da araştırayım.

detoks mu oluyormuş o. birde normal karbonattan farklı mı. benim babam karbonat kürü yaptı. kansere iyi geldiğini yazmışlar. o sene kanseri metastaz yaptı. bildiğimiz karbonatsa aman sizde denemeyin.

Hemen hemen ayni seyleri bende yasadim oksuruk krizine girip nefes alamazdim hastaneye kaldirirlardi hatta. Doktor doktor gezdik en sonunda bir tanesi bir hap ve bir burun spreyi verdi 10 sene oldu bir daha o sorunlari yasamadim. Ozelden ulasirsan doktorun adini ve yerini soyleyebilirim burda yasaktir belki diye yazmak istemedim. Cok gecmis olsun ( benim besin alerjim yoktu o yuzden o konuda bir sey diyemem sonradan gordum besin alerjilerinizi)

detoks mu oluyormuş o. birde normal karbonattan farklı mı. benim babam karbonat kürü yaptı. kansere iyi geldiğini yazmışlar. o sene kanseri metastaz yaptı. bildiğimiz karbonatsa aman sizde denemeyin.
Ingiliz karbonati normal karbonat degilmis eczanede satilan kutu icinde bi annem icin kullaniyoruz kilolu ve vucudunda surekli kistler cikiyor. Faydasini gordu gibi ama placebo etkisi mi bilemiyorum

eşimde cok agır gecırır her sene bunu.. ptesı doktordaydık, zyrtec diye bi ilaca basladık cok ıyı geldı.. arastırabılırsınız.. tek detay aksam içilmesi gerekiyor cunku uyku yapıyor.. esım basladıgından berı hapsurmadı bile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…