merhaba kızlar
bunu yazdıklarımı lütfen isyan ediyomuşum gibi algılamayın sadece çok bunaldım belki benim bilmediğim dualar falan vardır..bana söylersiniz die açıyorum bu konuyu
öncelikle kayınvalidem hastaydı...organ nakli falan oldu ...neyse artık iyi olacak derken vucudun ciğeri kabul etmesi bağışıklık falan bir sürü sorunla uğraşıyoruz yıllardır..hamd olsun iyi kendini bi şekilde taşıyo ama ne zman ne şekilde fenalaşacağı belli olmuyo...eşim üç kardeş ve diğer iki kardeşi ailesine karşı çok ilgisiz..herşeye eşim koşturuyo o yüzden sürekli tetik halindeyiz...
ikin durum ise benim babam geçen sene bir günde ölüm ile burun buruna geldi..ne ararsınız başımıza geldi bir damar tıkanıklığı ile hastaneye yattık..akciğer embole oldu 5 kere kalbi durdu...amaliyat yapamadılar falan bilinçi kayıpoldu...artık ölmesini beklerken rabbim yüzümüzü güldürdü..3 aylık yoğun bakım bitkisel hayat sürecinden sonra bir gün uyandı arkasından bir sürü ameliyat bacak empute edildi açok kalp amaliyetı oldu arkasından bağırsak amaeliyetı derken bir sürü sıkıntı çekti cnm babam 100 kilo yattığı hastaneden 6 ay sonra 40 kilo çıktı..artık oda sürekli kontorol altında tutuluyo ve benim bir kardeşim daha var oda yaş olarak küçük onla berber elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz
ve babamın kontorlu var artık sürekli kardeşim babamı kucağında taşıyo hastaneye falan götürüken arabaya kadar...onda da bundan dolayı belinde 3 yerde fıtık çıkmış ameliyat olması gerekiyomuş...karaciğeri fıtık damarlara baskı yaptığı için beslenemiyomuş buda sıkıntı olur demiş doktor...
kendimden hiç bahsetmiyorum bile bunca sıkıntının iinde bende meğer eriyomuşum geçen bacaklarım çok ağrıyo die doktora gittim kemik erimesi çıktı...çıldırıcağımı sanıyorum bazen
ailemi ben ayakta tutmaya çalıyorum annemde de kadın hastalıkları ve kalp problemi var kardeşim küçük babam hasta derken güçlü olmaya çalıyodum allaha sığındım hep ama bu kadar yük banada çok gelmiş anlaşılan
sizlerden bildiğiniz duları istiyorum arkadaşlar birde kimin duasının kabul olacağı belli olmaz bizim için dua edin lütfen kızlar
anladımki bişey bir kere baş aşağıya yuvarlansın hep ole gidiyo