Hastalıklar

Gzm1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
1.027
665
53
Merhaba 6 haftalık hamileyim. 2 haftadır grip geçiriyorum. Bağışıklık sistemim zayıflamış ve birde bugün öğrendim ki kırmızı göz hastalığı kapmışım. Grip için ilaç kullanmadım. Fakat şu an gözüm icin damla kullanmak zorundayım. Benim gibi peşpeşe hastalık geçirenler neler önerirsiniz.
Piskolojik olarak zorlanıyorum, gözü aynı durumda olan var mı?
Şimdiden teşekkürler...

İki kere infülenza oldum ve hastanede yattım. İnfülenza domuz gribi gibi bişey Bir ay içinde hemde iki defa. Yemek yiyemiyor gözümü açamıyordum. Moral önemli hayatım. Asla offf deme. Herşeye rağmen olumlu ve mutlu ol. Sen pozitif olduktan sonra herşey düzeliyor. :)

Çok az kalmış bebeğini kucağına almaya inşallah sağlıkla almayı nasip eder allahım. Sakin olmaya çalışıyorum umarım başarıcam. Gerçekten çok zor bir süreçmiş allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Doktorum benim hastalığımla bebeğimin bağışıklık sisteminin güçlendiğini doğduğunda hasttalıklara daha dirayetli olacağını söylemişti. Bu bana çok moral olmuştu :)

İnşallah benim için de geçerlidir bu

Canım her ay grip nezle geçiren biri olarak başlarda abtibiyotik kullanıyordum doktorum önermişti ama sonraları bıraktım çünkü şu an da oldugu gibi her ay belli bi dönem geçiriyoeum bu nezleyi. Faranjit im oldugu için kolay da geçmiyor malesef ama katlanıyorum. Zencefil bal yiyorum sürekli hamileyken ilaçta dermanı bulamıyoruz malesef.

Cok gecmis olsun, boyle boyle dogurucaz insallah :)

Gecmis olsun canim bende gecen ay cok siddetli grip oldum. Doktorum sambucol diye suda eriyen sandoz verdi. 2 gunde toparladim. Istersen bir doktoruna sor bu sandoz ilac degil bitkisel takviye içerikli

Ya
Gecmis olsun canim bende gecen ay cok siddetli grip oldum. Doktorum sambucol diye suda eriyen sandoz verdi. 2 gunde toparladim. Istersen bir doktoruna sor bu sandoz ilac degil bitkisel takviye içerikli
Bebek daha 7 haftalik veremiyor 12 haftadan sonra veriyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…