Hastalık

gossipgirl5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
8
1
20
Kızlar merhaba,
Hayatım boyunca hep en kötüyü düşünen birisi oldum. Seneler boyunca çarpıntısı olan biriyim. Son 1 aydır sol kolumda bir ağrı var ama kas ağrısı gibi sırtım ve boynum da çok ağrıyor. Hiçbir şeye odaklanamıyorum sürekli en kötüsünü düşünüyorum. Bazen kalbimde ağrı var ve çarpıntılarım var. Sizce damar tıkanıklığım falan mı var? Eforla vs. ağrım olmuyor, gerçekten stresliysem vs. çok oluyor. Kötü şeyler düşündükçe daha da ağrım ve çarpıntım oluyor. Sizce kalp hastalığım ya da çok kötü bir hastalığım mı var? Çok takıntılıyım dediğim gibi kötüyü çok düşünüyorum. Her şeyi kafaya takıyorum

Sanmıyorum, stres başlı başına bir etkenken siz psikolojik olarak daha takıntılı birisiniz. Yine de bir doktora gidin ondan sonra da psikolojik destek alın. Spor , yürüyüş de iyi gelir.

Sanmıyorum, stres başlı başına bir etkenken siz psikolojik olarak daha takıntılı birisiniz. Yine de bir doktora gidin ondan sonra da psikolojik destek alın. Spor , yürüyüş de iyi gelir.
teşekkür ederim. depremi yaşadıktan sonra daha da panik birisi oldum ne yazık ki. son zamanlarda birkaç kötü olay da yaşadım. ama anlamıyorum sanki vücudum da bir şeyler var gibi. kafayı susturamıyorum.

teşekkür ederim. depremi yaşadıktan sonra daha da panik birisi oldum ne yazık ki. son zamanlarda birkaç kötü olay da yaşadım. ama anlamıyorum sanki vücudum da bir şeyler var gibi. kafayı susturamıyorum.
Beynin sana oyun oynuyor. Stres çok büyük bir faktör.

Bir örnek vereyim sana ; Bir kadin dogumcu takip ediyordum stres için ;" eğer gebelik istediği için ilişki yaşayıp bunun stresini hissediyorsa gebe kalmasi zorlasiyor aynı stres tecavüz vakalarında ne yazikki gebelikle sonuçlanmasına neden oluyor" özeti bu şekilde bir konusma yapmisti. O yüzden rahatla stres baş ağrısı da yapar kalp agrisida dış agrisida... Çok geçmiş olsun.

yakin bir tarihte benzer semptomlarla bir tanidigima boyun fitigi dendi fizik tedaviyle iyilesti. Takinti yapmayin doktora gidin

X