Hastalik

Vetsiz01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2018
74
33
88
36
Arkadaşlar 5 yaşındaki oğlum okul döneminde çok sık hastalaniyor. Alerjisi olduğu için grip 3 gün sonra alerjik bronşite dönüşüyor. Öksürük krizi oluyor diğer çocukların gripi 1 hafta sürerken oğlumun ki 1 aydan önce iyileşmiyor. Antibiyotik kullanmak zorunda kaliyoruz. Aylardır hasta değildi okul başlayalı 1 ay oldu 2 . Hastalığı gene antibiyotik yazdi. Bağışıklık guclendigüçl veya onerebileceginiz başka bişe varmi. Bide doktorumuz grip aşısı önerdi. Yaptırıp memnun kalan varmı?

her hastalığa antibiyotik yazmaktansa alerjisini tedavi etmeyi deneyen bir doktor bulsanız? çünkü bu şekilde belli ki sonu yok bunun. çocukcağız da her seferinde antibiyotiğe maruz kalmasın.
grip aşısını bizim çocuk doktorumuz da kreşe gitmeden önermişti fakat bir kaç yerden okuduğum üzere bildiğim şu ki grip aşısının içerisinde yoğunlukla rastlanılan 3 virüs bulunuyormuş halbuki grip virüsü milyonlarca yani hangisinin geleceği belirsiz. çok sık karşılaşılandan koruyor tamam da diğerleri? o sebeple ben yaptırmamıştım.
dediğim gibi bence alerjisini tedavi ettirmelisiniz.

her hastalığa antibiyotik yazmaktansa alerjisini tedavi etmeyi deneyen bir doktor bulsanız? çünkü bu şekilde belli ki sonu yok bunun. çocukcağız da her seferinde antibiyotiğe maruz kalmasın.
grip aşısını bizim çocuk doktorumuz da kreşe gitmeden önermişti fakat bir kaç yerden okuduğum üzere bildiğim şu ki grip aşısının içerisinde yoğunlukla rastlanılan 3 virüs bulunuyormuş halbuki grip virüsü milyonlarca yani hangisinin geleceği belirsiz. çok sık karşılaşılandan koruyor tamam da diğerleri? o sebeple ben yaptırmamıştım.
dediğim gibi bence alerjisini tedavi ettirmelisiniz.
Alerji doktoruna götürdüm besin alerjisi cikti. Yapacak bişe yok grip alerjisi tetikliyor dedi mümkün olduğu kadar dikkat et dedi ama anaokulunda ister istemez devamlı hastalar. Anaokulunda konuşma problemi olduğu için mecbur gönderiyorum. Bağışıklığıni güçlendirmek için vitamin ilacına başlamayi düşünüyorum ama en iyisi hangisi bilemedim.

grip aşısından yaptırıp memnun kalanı nasıl bilebilirsiniz ki sonuçta faydası rakamla ölçülebilen bişey değil. iyice araştırın, çözüm olacağını düşünüyorsanız yaptırın.

vitamin takviyesi için doktora danışın.

Back
X