Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
parfumunu o bölgeye mi sıkıyorsun ?Merhaba herkese, bende 1 yildan beri boynumda boyle leker var..
Doktora gittim ve kan tahlillerinde hic bisey cikmasi ve doktorda hastaligin nedenini tam bulamiyor. Aranizda bu hastaligi yasamis olan varmi?
cilt kansri olsan cort diye anlarlardı merak etme. ve 1 yıl içinde kesin baya gelişirdi.Insallah öyle biseydir, cilt kanserinde cok koruyorum
evet .Evet parfumu orda kullaniyorum ondan olabilirmi?
parfumu ilk o tarafa püskürtüyorsan ilk tazzikli darbeyi alan yer kızarmış gibi.Merhaba herkese, bende 1 yildan beri boynumda boyle leker var..
Doktora gittim ve kan tahlillerinde hic bisey cikmasi ve doktorda hastaligin nedenini tam bulamiyor. Aranizda bu hastaligi yasamis olan varmi?
parfumu oraya sıkma. başka da birşey demeyecegim. gecmiş olsun.Evet dogru olabilir, ama hergun bu kizariklarin boyutu kuculuto ve artiyo, su son zamanlarda cok vazla kizariklik yasiyorum.. Ve bu kizarikliklar 1 gun sonra geciyo ve kasinip acimiyo
parfumu oraya sıkma. başka da birşey demeyecegim. gecmiş olsun.