Anlattıklarınız panik ataktan ziyade okb ve anksiyete bozukluğuna daha çok giriyor.Hatta hypocondria hastalık hastaligi.Bunlar üzerine bir psikiyatri ye gidip terapi almak çok daha sağlıklı olur.Ben yıllar önce okb ve anksiyete bozukluğundan almıştım.Terapiler çok işe yarıyor. Yıllar sonra bile bi çıkmaza düşseniz,teraziler söylenenleri hatırlayıp yapıyorsunuz. İyi bir psikiyatrdı benim gittiğim.Simdi olsa gidemezdim çok uçtu fiyatlar da maalesef.Arkadaşlar çok ciddi takıntı hastalığım var. Allah rızası için benimle aynı histe olanlarla yorumlarda buluşalım. Yalnız olmadığımı bilmek bile iyi geliyor. Dertlesiyoruz. Ben lenf nodüllerime takmış durumdayım. Sol köprücük kemiği ile boyun arasında var. Geçirmediğim ağlama krizimi kalmadı, gitmedigim KBB, genel cerrahi mi kalmadı. Çekmediğim ultrason mu kalmadı. Kaç hastane kaç doktor gezdim hepsi bir şey yok diyor ama bendeki bu takıntı laneti geçmiyor. Elim sürekli oraya gidiyor. Küçük top oynuyor ve benim tüm kan çekiliyor çıldıracak gibi oluyorum. Annem ve erkek arkadaşım artık durumdan bıkmış durumda. Ne yapmam gerekiyor. İnternete bakmamak gerekiyor ama ben tıp makaleleri bile okudum. İngilizce bulup Türkçe'ye bile çevirdim. O derece manyadım. Karnımda ağrı olsa kanserim, beynimde ağrı olsa tümörüm var. Rabbim bizi bu vesveselerden korusun. Hayatım zindan oldu. Sabahları uyanmak istemiyorum. geçen rüyamda kanser sınıflı rapor aldım ve sabah namazına bile kalkamadım. Korkudan kas katı kesilmişim vücudumu oynatamadim. Zehir gibi gün oldu bana.Bu sitelerde bu yorumların ortak tek noktası anksiyete ve panik atak geçirmiş olmaları. Bende panik atak geçirdim ilaç tedavisi yaptık düzeldim bıraktık. Ama yok kardeş. Geçmiyor bu lanet düşünceler. Ne yapsak gerçekten zor durumdayım
Maalesef hocam dediğiniz gibi banada tavsiye verildi ama fiyat aldım 500 TL'den başlıyor. Çıkmazım bu yüzdenAnlattıklarınız panik ataktan ziyade okb ve anksiyete bozukluğuna daha çok giriyor.Hatta hypocondria hastalık hastaligi.Bunlar üzerine bir psikiyatri ye gidip terapi almak çok daha sağlıklı olur.Ben yıllar önce okb ve anksiyete bozukluğundan almıştım.Terapiler çok işe yarıyor. Yıllar sonra bile bi çıkmaza düşseniz,teraziler söylenenleri hatırlayıp yapıyorsunuz. İyi bir psikiyatrdı benim gittiğim.Simdi olsa gidemezdim çok uçtu fiyatlar da maalesef.
Bana doktorum herhangi bir hastalığı kafama taktığımda asla İnternete yazmamami,tedaviyi gittiğim doktora bırakmayı,ilaçların prospektüslerini eve gelir gelmez yırtıp atmayı, yakinlarimi arayıp şikayet etmememi ödev olarak vermişti ilk seferler.Eger bunları yapmazsam da benimle tedaviyi keseceğini söylemişti.Aşama aşama ilerliyorsunuz zaten. Eğer 500 tl ise iyi bulmuşsunuz yine .Yani bir 5_6 seans gidebilseniz Cook büyük değişimler oluyor inanın.Ve söylenenler hep akılda kalıyor.Insallahh gitme fırsatı bulursunuz, bu da organ rahatsizligi gibi bir rahatsizlik. Ben sizi çok iyi anlıyorum .Diyorsunuz ya kaç tane cerrahi, kbb ye gittim şu tahlili yaptırdım vs onlara para harcayana kadar diğer tedavinize yönelin ki onca Dr bi şeyiniz yok demiş size .Maalesef hocam dediğiniz gibi banada tavsiye verildi ama fiyat aldım 500 TL'den başlıyor. Çıkmazım bu yüzdenyoutubeta videolar bakıyorum biraz iyi geliyor ama sonra tekrar başa sarıyorum
Ben de sol koprucuk kemigimin altinda bi sislikle kafayi bozmus durumdayim 1 aydir. Bugun ultrasona girdim sonuclar 2-3 is gunu icinde cikar dediler. Benim kafamda milyon tane senaryo. Ayni senin gibi okumadigim makale kalmadi. Ultrason goruntusu elimde olsa kendim yorumlayacagim o derece hakimim duruma :) ama bak ne guzel yok bisey demisler rahatlaman gerekiyor. Bi yazi okudum kaygi Nefsini terbiye edememek ve egona sahip cikamamaktan olur diye. Psikologlara ve psikiyatrlara sonsuz saygi duyuyorum ama kaygiyi cozebilen tek kisi sensin arkadasim. Biraz tevekkul ve teslimiyet uzerine oku dinle derimArkadaşlar çok ciddi takıntı hastalığım var. Allah rızası için benimle aynı histe olanlarla yorumlarda buluşalım. Yalnız olmadığımı bilmek bile iyi geliyor. Dertlesiyoruz. Ben lenf nodüllerime takmış durumdayım. Sol köprücük kemiği ile boyun arasında var. Geçirmediğim ağlama krizimi kalmadı, gitmedigim KBB, genel cerrahi mi kalmadı. Çekmediğim ultrason mu kalmadı. Kaç hastane kaç doktor gezdim hepsi bir şey yok diyor ama bendeki bu takıntı laneti geçmiyor. Elim sürekli oraya gidiyor. Küçük top oynuyor ve benim tüm kan çekiliyor çıldıracak gibi oluyorum. Annem ve erkek arkadaşım artık durumdan bıkmış durumda. Ne yapmam gerekiyor. İnternete bakmamak gerekiyor ama ben tıp makaleleri bile okudum. İngilizce bulup Türkçe'ye bile çevirdim. O derece manyadım. Karnımda ağrı olsa kanserim, beynimde ağrı olsa tümörüm var. Rabbim bizi bu vesveselerden korusun. Hayatım zindan oldu. Sabahları uyanmak istemiyorum. geçen rüyamda kanser sınıflı rapor aldım ve sabah namazına bile kalkamadım. Korkudan kas katı kesilmişim vücudumu oynatamadim. Zehir gibi gün oldu bana.Bu sitelerde bu yorumların ortak tek noktası anksiyete ve panik atak geçirmiş olmaları. Bende panik atak geçirdim ilaç tedavisi yaptık düzeldim bıraktık. Ama yok kardeş. Geçmiyor bu lanet düşünceler. Ne yapsak gerçekten zor durumdayım
Canım ciddi anlamda yalnız değilsin doktor bana iyisin dese de nette araştırıp moral bozma huyum varArkadaşlar çok ciddi takıntı hastalığım var. Allah rızası için benimle aynı histe olanlarla yorumlarda buluşalım. Yalnız olmadığımı bilmek bile iyi geliyor. Dertlesiyoruz. Ben lenf nodüllerime takmış durumdayım. Sol köprücük kemiği ile boyun arasında var. Geçirmediğim ağlama krizimi kalmadı, gitmedigim KBB, genel cerrahi mi kalmadı. Çekmediğim ultrason mu kalmadı. Kaç hastane kaç doktor gezdim hepsi bir şey yok diyor ama bendeki bu takıntı laneti geçmiyor. Elim sürekli oraya gidiyor. Küçük top oynuyor ve benim tüm kan çekiliyor çıldıracak gibi oluyorum. Annem ve erkek arkadaşım artık durumdan bıkmış durumda. Ne yapmam gerekiyor. İnternete bakmamak gerekiyor ama ben tıp makaleleri bile okudum. İngilizce bulup Türkçe'ye bile çevirdim. O derece manyadım. Karnımda ağrı olsa kanserim, beynimde ağrı olsa tümörüm var. Rabbim bizi bu vesveselerden korusun. Hayatım zindan oldu. Sabahları uyanmak istemiyorum. geçen rüyamda kanser sınıflı rapor aldım ve sabah namazına bile kalkamadım. Korkudan kas katı kesilmişim vücudumu oynatamadim. Zehir gibi gün oldu bana.Bu sitelerde bu yorumların ortak tek noktası anksiyete ve panik atak geçirmiş olmaları. Bende panik atak geçirdim ilaç tedavisi yaptık düzeldim bıraktık. Ama yok kardeş. Geçmiyor bu lanet düşünceler. Ne yapsak gerçekten zor durumdayım
Ben de sol koprucuk kemigimin altinda bi sislikle kafayi bozmus durumdayim 1 aydir. Bugun ultrasona girdim sonuclar 2-3 is gunu icinde cikar dediler. Benim kafamda milyon tane senaryo. Ayni senin gibi okumadigim makale kalmadi. Ultrason goruntusu elimde olsa kendim yorumlayacagim o derece hakimim duruma :) ama bak ne guzel yok bisey demisler rahatlaman gerekiyor. Bi yazi okudum kaygi Nefsini terbiye edememek ve egona sahip cikamamaktan olur diye. Psikologlara ve psikiyatrlara sonsuz saygi duyuyorum ama kaygiyi cozebilen tek kisi sensin arkadasim. Biraz tevekkul ve teslimiyet uzerine oku dinle derim
Dediğiniz yerde bende de var oynar şekilde ben gittim doktora buna mı üzüldün yağ bezesi bunlar dediBu bende de var sanırım iki antibiyotik tedavisine başladım ama onlar bile kötü yapıyor beni dersin. İştahım kapandı ve kilo veriyorum. Buna bile takıyorum. Kolum uyuşuyor her an bir şey olacak sanıyorum. Gastroloji doktorum laroxyl verdi ama kullansam mi yoksa psikiyatriye mi ilk gitmeli bilemedim. Önceden panik atağım vardı 2018 gibiselectra kullanmıştım ama geçti diye bırakmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?