Arkadaşlar çok ciddi takıntı hastalığım var. Allah rızası için benimle aynı histe olanlarla yorumlarda buluşalım. Yalnız olmadığımı bilmek bile iyi geliyor. Dertlesiyoruz. Ben lenf nodüllerime takmış durumdayım. Sol köprücük kemiği ile boyun arasında var. Geçirmediğim ağlama krizimi kalmadı, gitmedigim KBB, genel cerrahi mi kalmadı. Çekmediğim ultrason mu kalmadı. Kaç hastane kaç doktor gezdim hepsi bir şey yok diyor ama bendeki bu takıntı laneti geçmiyor. Elim sürekli oraya gidiyor. Küçük top oynuyor ve benim tüm kan çekiliyor çıldıracak gibi oluyorum. Annem ve erkek arkadaşım artık durumdan bıkmış durumda. Ne yapmam gerekiyor. İnternete bakmamak gerekiyor ama ben tıp makaleleri bile okudum. İngilizce bulup Türkçe'ye bile çevirdim. O derece manyadım. Karnımda ağrı olsa kanserim, beynimde ağrı olsa tümörüm var. Rabbim bizi bu vesveselerden korusun. Hayatım zindan oldu. Sabahları uyanmak istemiyorum. geçen rüyamda kanser sınıflı rapor aldım ve sabah namazına bile kalkamadım. Korkudan kas katı kesilmişim vücudumu oynatamadim. Zehir gibi gün oldu bana.Bu sitelerde bu yorumların ortak tek noktası anksiyete ve panik atak geçirmiş olmaları. Bende panik atak geçirdim ilaç tedavisi yaptık düzeldim bıraktık. Ama yok kardeş. Geçmiyor bu lanet düşünceler. Ne yapsak gerçekten zor durumdayım