Hastalık mı degil mi bilmiyorum

almira14

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
6
0
1
  • Arkadaslar benim bi sorunum var sevgilimle bigun birlikte olmaya karar verdik prezervatifi taktı ve denedik baya zorladık canım cok yandı kanadı ama tamamını giremiyodu icime daha sonra baska bi bugun yine denedik bi iki parmagını zor soktu okadar acıyoduki anlatamam cok dar oldugunu soyledi vajimiyim diye dusunuyorum ama hic bi korkum yok istekliyim simdi olsa yine denerim ama acımasına dayanamıyorum boyle bi acı cok sacma daha iki gun denedik sadece olmadı neden acaba bilgisi olan var mı

Son düzenleyen: Moderatör:
Canm ben ewliyim 3yillik 6ay iliskiye giremedik ucu giriyodu ama sonrasi olmuyodu acida oluyodu korkuyodumda senin avantacin istekli olman bnde hic istek yoktu farktmeden kendi icinde korkuyo olabilirsin genede bilemem

Canm ben ewliyim 3yillik 6ay iliskiye giremedik ucu giriyodu ama sonrasi olmuyodu acida oluyodu korkuyodumda senin avantacin istekli olman bnde hic istek yoktu farktmeden kendi icinde korkuyo olabilirsin genede bilemem
Korku degilde heycan oluyo tabi ozel bisey sonucta bilmiyorum deneyip gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…